bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hatvan

Titulus: Regionális autóhitel

Hatvan a Zagyva partján fekszik, Heves megye délnyugati részén található. A Mátra nagy hatással van a város éghajlatára. A település több részből áll, a város központja a Zagyva keleti partján fekvő Óhatvan. Tőle nyugatra Újhatvan, északra pedig Nagygombos található. Már az újkőkorban lakott terület volt a Zagyva mindkét oldala.

A tizenkettedik század végén premontrei szerzetesek telepedtek le itt. Tőlük származik a település első írásos említése 1235-ből. Kolostort is alapítottak, ami a tizenharmadik századra már prépostság lett. A szerzetesek pozitív hatással voltak a községre, az ő kezdeményezésükre csapolták le a környékbeli mocsarakat, korszerű földművelési formákat is meghonosítottak itt. A térség jelentősége megnőtt a visegrádi királytalálkozó után 1335-ben. Ezt annak is köszönheti, hogy itt húzódott a Buda-Krakkó kereskedelmi út, melynek szerepe még nagyobb lett Nagy Lajos király idejében, amikor seregei itt vonultak Litvánia felé. A király többször meg is szállt Hatvanon. A település 1406-ban elnyerte a mezőváros címet.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel ügyintézés manapság már nagyon gyorsan és egyszerűen megoldható, függetlenül attól, hogy hol lakunk. Ha cégünket választja, akkor az sem gond, ha nem a fővárosban él, hanem például Hatvanon. A szerződést mi visszük házhoz, így Önnek nem kell személyesen bejönnie irodánkba. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető. Ha Ön autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, mi segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást. Ha nincs ideje, gyors és kényelmes ügyintézést szeretne, akkor keressen fel minket és bízza ránk hitelének intézését. Kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki az ott található űrlapot és küldje vissza nekünk. Munkatársunk egy napon belül felkeresi Önt, hogy megbeszéljék a részleteket. A további ügyintézés gyorsan zajlik, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk bonyolítani. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon. A szerződést kollégánk pár napon belül elviszi oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére.