bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Dabas

Titulus: Regionális autóhitel

Dabas Pest megye déli részén fekszik, a Pesti-síkság és a Kiskunság találkozásánál található. Északi része a Pesti-síkságon, déli részei a kiskunsági homokhátságon fekszenek.

A tatárjárás idejében elpusztult a település, 1579-ben pedig a törökök rabolták ki a falvakat, fosztogattak, így a térség újra elnéptelenedett. Csak a tizennyolcadik században kezdett újra benépesülni, nagyrészt szlovák és magyar jobbágycsaládok által. 1793-ban megépült református temploma. Ebben az időszakban alakult ki Dabas jellegzetes településszerkezete is, mely nemesi kúriák köré épült zsellérházakból áll. A tizenkilencedik században fellendült a település társadalmi élete is, 1836-ban létrejött a nemesi alapítású Kaszinó. 1989-ben Dabas városi rangot kapott. Négy különböző múltra visszatekintő és egymástól nagyban eltérő jellegű község összevonásával jött létre. A város ipari kultúrája még nem túl széleskörű. Jelenleg nagyrészt a Dabasi Nyomda és a Dabasi Ipari Park ad munkát az itt élőknek, de sokan a fővárosban tudnak csak elhelyezkedni.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha cégünket választja és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell beutaznia a fővárosba, ha például Dabason lakik. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell személyesen megjelennie irodánkban, a szerződést mi visszük házhoz, otthonába vagy munkahelyére. Forduljon hozzánk bátran, ha új vagy használt autót szeretne venni hitelre, mi mindenre találunk kedvező megoldást. Arra az esetre is, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni, mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb lehetőséget. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti, majd visszaküldi az ott található űrlapot. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy megbeszéljék a részleteket. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül tudunk bonyolítani. A dokumentumokat, melyek a bírálathoz szükségesek, elküldheti emailben vagy faxon is. A szerződést pedig pár napon belül elviszi kollégánk az Ön által megadott helyre.