bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Miskolc

Titulus: Regionális autóhitel

Miskolc Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye, Észak-Magyarország legnagyobb városa. Népesség tekintetében pedig a negyedik helyen áll az országban. Ez a térség az egyik legrégebben lakott terület Európában, Magyarországon pedig az első.

Kereskedőváros volt már a középkorban is. Fekvése miatt kivételesen szép város. Különböző tájegységek találkozásánál fekszik. A Bükk hegység keleti oldalán, a Szinva, Hejő és a Sajó völgyében található. Kedvelt üdülőhelyek a Bükkben Lillafüred és Felsőhámor. A térség főbb látványosságai közé tartozik a Palota-szálló, az ország legmagasabb vízesése, a Hámori-tó, és a miskolctapolcai Barlangfürdő, mely egyedülálló Európában, meleg források felett húzódó barlangban kialakított fürdő, melynek környékén gyönyörű park és csónakázó tó is van. Ezenkívül kedvelt kiránduló-és üdülőhely a diósgyőri vár, mely az ország egyik legjelentősebb műemlékei közé tartozik és a Bükki Nemzeti Park is, mely hazánk egyik első nemzeti parkja.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt, keresse fel cégünket. Akár új autót vásárolna vagy eladná a régit, mi mindenben tudunk segíteni. Garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést. Akár Miskolcon lakik vagy környékén, Önnek akkor sem kell egy lépést sem tennie, ha minket bíz meg hitelének intézésével. Nem kell amiatt aggódnia, hogy órákat kell utazni egy szerződés aláírása miatt. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell személyesen eljönnie hozzánk, mert mi visszük házhoz a szerződést oda, ahova Ön szeretné, akár otthonába vagy munkahelyére is. A dokumentumokat pedig , melyek a hitel felvételéhez kellenek, elég, ha faxon vagy emailen keresztül juttatja el hozzánk. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található kalkulátor linkre kattintva kitölti az űrlapot és elküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül. Ezután a további ügyintézést már telefonon és interneten keresztül intézzük. A szerződés megkötéséig pedig nem kell sokat várnia.