bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Baja

Titulus: Regionális autóhitel

Baja Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa, hazánk déli részén, a Duna bal partján található. Három nagy tájegység találkozásánál fekszik, melyek a Duna-ártér, a Kiskunsági homokhátság és a Felső-bácskai Löszhát.

Baja fontos közlekedési csomópont, dunai kikötő, a legjelentősebb átkelőhely a Dunán. Évszázadokig jelentős szerepe volt a bor- termény- és állatkereskedelemben. Bajának Fontos malom- és kézműipara volt, de a 19. század végén indult igazi fejlődésnek a város, amikor számos ipari üzem is létesült itt. Miután elvesztette megyeszékhelyi státuszát, a fejlődés csökkent, majd 1970-ben indult meg újra. Ma jelentős élelmiszeriparral rendelkezik, de emellett fontos szerepet kap a malomipar, bőripar, posztóipar, fa - és építőipar is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Baján található az Eötvös József Főiskola. Régen a városban működött a Rudnay-művésztelep is. Számos rendezvény is színesíti a város életét. Évente megrendezik a Bajai Népünnepély-Bajai Halfőző Fesztivált, ezenkívül a Duna menti Folklór Fesztivál egyik helyszíne. Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az ügyintézés helyhez kötött. Ha minket választ, akkor nem kell aggódnia a távolság miatt. Még ha Baján lakik is, nem kell órákat utaznia a hitel intézése miatt, ha cégünket választja. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést. Az ügyintézés többi részét pedig a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben intézzük, hiszen mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. Segítünk Önnek akkor is, ha nem elégedett jelenlegi hitelével, megkeressük a legkedvezőbb megoldást. Ha kíváncsi ajánlatunkra, akkor kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül megkeresi Önt és ha megfelelő az ajánlatunk, akkor elindítjuk a kérelmet. A bírálathoz szükséges dokumentumokat emailben vagy faxon is elküldheti nekünk, emiatt sem kell befáradnia hozzánk személyesen. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük az Ön által megjelölt helyre.