bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Lakástakarékpénztári akció

Titulus: Befektetés

Lakás-előtakarékosság


Tudja, hogy magánszemélyeknek a befizetésekre az állam 30%-os, maximum évi 72.000 Ft-os állami támogatást nyújt jövedelemtől függetlenül. Nem adókedvezményként jár és közvetlenül a megtakarítási számlán kerül jóváírásra.

A lakás-előtakarékossági szerződés egy kiemelkedően kedvező lehetőség arra, hogy komolyabb erőfeszítés nélkül saját lakásra tegyen szert, illetve lakással, házzal kapcsolatos kiadásait finanszírozza. Természetesen a szerződéses összeget további lakáshitellel is ki lehet egészíteni. Kattintson az alábbi gombra, töltse ki a megjelenő űrlapot, kollégáink pedig mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei valamelyikén:

Rendelkezik már olyan folyószámlával, amelyre lehívta már az állami támogatást? Ön vagy családtagjai részére? Segítünk abban, hogy komolyabb erőfeszítés nélkül otthonával kapcsolatos céljait megvalósítsa!

A folyószámla megnyitása egy kiemelkedően kedvező lehetőség, hogy otthonával kapcsolatos céljait állami támogatás finanszírozásával megvalósítsa. A megtakarítási időszakot követően már a számla nyitásakor előre rögzített mértékű további kedvező kamatozású forint alapú lakáskölcsön igényelhető.

Miért jó a lakástakarék?

Tudja, hogy Önnek 30%-os állami támogatásra van jogosultsága! Igénybe vette már? Érdekli? A magas hozam a teljes futamidőre garantált. A lakástakarék pénztár biztonságos befektetés, ráadásul most költségmentesen igényelheti az állami támogatást. Igényelte már a 72.000 Ft állami támogatást? Nálunk megteheti.

A lakás-előtakarékosság kamatadómentes befektetés állami támogatással. Rögzített, fix kamatozású lakáskölcsön igényelhető, amivel elkerülhető az árfolyamkockázat.

Mire lehet igénybe venni a lakástakarék pénztári megtakarításokat?

Házépítés, lakásvásárlás, telekvásárlás, részleges, vagy teljes felújítás, egy szoba felújítása, fürdőszoba felújítása, gondoskodás gyermekekről, unokákról, önerőként a lakásvásárláshoz, kerítés építéséhez, parkosításhoz, házzal egybeépített garázshoz, terasz építéséhez, szigeteléshez, kútfúráshoz, napkollektorhoz, kazáncseréhez, hőszigeteléshez, meglévő lakáshitel előtörlesztéséhez, lezárásához.