bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Befektetés kalkulátor

Titulus: Befektetés

Sok pénzt, gyorsan, biztonságosan. A háromból kettőt választhat!

A modern, öngondoskodó társadalmakban az emberek a havi jövedelmük 10-20%-át félreteszik és dolgoztatják,

  • hogy ne zuhanjon a jövedelme brutálisan a nyugdíjba vonulás után,
  • hogy gondoskodjon gyermekeiről,
  • hogy felkészüljön jövőbeni nagyobb kiadásaira,
  • hogy egyszerűen csak olcsóbban fektessen be!

Mielőtt azt gondolná, hogy ahhoz sok pénz kell, álljon meg egy pillanatra és számoljunk együtt!

Havonta félretennék: forintot
Elképzelt futamidő: év
Befektetés típusa:
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Érdemes végiggondolnia befektetési céljait és annak megfelelően, szakember tanácsait megfontolva, kiválasztani az Ön számára legoptimálisabb befektetést.

Ha 10-20 éven belül Ön eléri azt a nyugdíjkorhatárt, Ön is tapasztalni fogja, hogy a mostani hivatalos jövedelmének csak töredékét fogja „keresni”. Az átlag jövedelem ma Magyarországon nettó 124.000 Ft, az átlag nyugdíj 78.000 Ft. Meg tudna élni ennyiből? Tegyen félre most, és dolgoztassa a pénzét, hogy a gondtalan nyugdíjas évei ne függjenek a mindenkori politikától, vagy a szerencséjétől! Gondoskodjon magáról!

Ha 10-20 éven belül gyermeke elindulását akarja segíteni, itt az idő! Most egy kevéssel indíthat egy megtakarítást és élvezheti a kamatos kamat nyújtotta előnyöket. Minél később kezd el takarékoskodni szerettei számára, annál nagyobb áldozat árán tudja ezt megtenni. Nem véletlenül mondják, hogy az idő pénz. (tőke = pénz x idő) Ha pénze nem is, ideje mindenkinek van. Kevésből is lehet sokat csinálni, legfeljebb több idő kell hozzá.

Manapság, az üzletkötők többségét egyetlen cél vezérli (tisztelet a kivételnek)! A jutalék. Mi viszont nem elhozzuk Öntől a pénzt, hanem épp elvisszük Önhöz! Mindössze annyit kérünk cserébe, hogy ajánlásokkal díjazza a korrektséget! Ajánljon minket ismerősének!

Használja kalkulátorunkat és megtudja, hogy az Ön által havonta félretehetőnek gondolt összegből mekkora tőkére tehet szert, ha a mi tanácsainkat megfogadja.

Egy személyes találkozó keretében pontosítjuk jövőbeni elképzeléseit, céljait, együtt értékeljük kockázatviselési hajlandóságát, megtakarítási képességét és a biztonságot. Ez az Ön számára egyrészt teljesen ingyenes, másrészt semmiféle kötelezettséggel nem jár. Egy találkozót megér, ugye?