bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Megtakarítás kalkulátor

Titulus: Befektetés

Számoljuk ki együtt, mennyit takaríthat meg, ha munkatársunkkal optimalizálják pénzügyi szolgáltatásait

Mint mindenkinek, Önnek is vannak pénzügyi szolgáltatásai és talán fel sem tűnik, de ez Önnek sok ezer forintjába kerül, feleslegesen! Rendszerezzen, spóroljon, keressen!

Használja kalkulátorunkat és kiderül, hogy az Ön meglévő szolgáltatásain mennyit tud megtakarítani, ha Ön is „átlagos” ügyfél, a szó jó értelmében.

Bankszámlák száma a családban:
Összesen hány nm ingatlan után fizet lakásbiztosítást?
Mennyit fizet összesen cascora egy évben?
Mennyit fizet összesen kötelezőre egy évben?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A pénzügyi szolgáltatók, bankok, biztosítók, pénztárak, különböző szolgáltatásokat nyújtanak, jobb esetben úgy, hogy az, az Ön céljainak megfeleljen. Hiszen tudja használni bankszámláját, be van biztosítva a lakása, az autója, az élete, talán van megtakarítása, befektetése és ez így van rendjén. De biztos benne, hogy ezeket a szolgáltatásokat a lehető legolcsóbban kapja meg?

Ismerős helyzet az Önnek, hogy az új ügyfelet sokszor jobban megbecsülik, mint a régit? Nos, ez a pénzügyi szektorban sincs másként. Képzelje! Pusztán azzal, hogy a meglévő szolgáltatásait átrendezi, optimalizálja, havonta több 10.000 Ft-ot is megtakaríthat és ezt a pénzt már arra fordítja, amire akarja.

Nyaralás? Felújítás? Szórakozás? Arra is. De azért fontolja meg! Ha az így megtakarított pénzt befekteti, akár a sokszorosát is nyerheti! Gondoljuk végig együtt! Egy találkozót megér nem?

Használja online megtakarítás kalkulátorunkat és megtudja, mennyit takaríthat meg évente a már meglévő pénzügyi szolgáltatásain, ha Önnél is tudunk annyit spórolni a háztartásnak, amennyit másoknál már sikerült. Ha ez az előzetes számítás elnyerte tetszését, kérjen egy személyes találkozót munkatársunktól, ami az Ön számára egyrészt ingyenes, másrészt semmilyen kötelezettséggel nem jár.