bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Autóhitel Portál

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Az Autóhitel Portál autóhitel ügyintézéssel foglalkozik. Az alábbi esetekben tud segítséget nyújtani az ügyfeleknek: motorkerékpár-, személyautó- és kistehergépjármű-hitel új vagy használt járműre, járműfedezetes gyorshitel, hitelkiváltás, CASCO, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

Autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Ha az ügyfél új vagy használt gépjárművet szeretne vásárolni hitelre, az Autóhitel Portál szakértőivel úgy veheti fel a kapcsolatot, hogy kitölt egy autóhitel kalkulátort a cég honlapján (autohitelportal.hu). Az itt megadott adatok (a gépjármű évjárata, az igényelni kívánt hitelösszeg, a választott futamidő, illetve az, hogy az ügyfél szerepel-e a KHR-listán) alapján a hiteltanácsadók kiszámolják, melyik lenne a legmegfelelőbb hitelkonstrukció az ügyfél számára, illetve a megadott elérhetőségek alapján felveszik vele a kapcsolatot. Az ügyfél ekkor dönthet, hogy megfelel-e neki az ajánlott konstrukció, vagy valamin módosítani kíván. Ha megfelel, a végső konstrukció egyeztetése után megkezdődhet az ügyintézés. Az Autóhitel Portál munkatársai minden, a hitelügyintézéssel összefüggő papírmunkát átvállalnak az ügyféltől. Közvetítenek közte és a finanszírozó között, hogy az ügyfélnek ne kelljen belemerülnie a hitelek egy átlagember számára bonyolultnak tűnő világába.

Amennyiben az ügyfél gyorshitelt igényelne már meglévő gépjárművére, erre is lehetősége van. A személyi kölcsönöknél alacsonyabb THM-mel kaphat hitelt, az ingatlanfedezetes hitelekkel szemben pedig ez a forma jóval kevesebb kockázatot rejt a számára. Ha az ügyfél korábban már igényelt hitelt, azonban az akkor legideálisabbnak bizonyuló konstrukció már nem felel meg a számára, kiválthatja meglévő hitelét egy kedvezőbbre, az Autóhitel Portál munkatársai ebben is segítenek. A cég honlapján ezen kívül az ügyfelek megköthetik kötelező gépjármű-felelősség- vagy CASCO-biztosításukat.

Az Autóhitel Portál munkatársi csapata kizárólag olyan hozzáértő szakemberekből áll, akik széles körű tapasztalattal bírnak pénzügyi területen, és a hitelek világában is nagy jártassággal rendelkeznek. A kollégák folyamatosan képzik magukat, hogy megismerhessék a szakterület újdonságait és a magyar autóhitel piac legkülönbözőbb konstrukcióit. A hiteltanácsadók azon a területen dolgoznak, amelyiken a legnagyobb jártassággal bírnak. A cég céljai közé tartozik az ügyfelek hiteles és közérthető tájékoztatása, ezért náluk nincsenek félrevezető apróbetűs részek, rejtett díjak vagy félrevezető információk. A hiteltanácsadók naponta, reggel 8 és este 7 óra között állnak az ügyfelek rendelkezésére.