bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kölcsön - banki kölcsönök

Titulus: Hitel

A BankiHitel.hu weboldal a magyarországi kölcsönpiac teljes kínálatának legjavát nyújtja Önnek.

Ha szeretne időt és pénzt megtakarítani, a legjobb helyen jár honlapunkon!

Honlapunkon minden, magánszemélyek és kis-, valamint középvállalkozások számára kialakított hitelkonstrukciót megtalálja, és akár még olyan kölcsönökről is tájékozódhat, amelyekről nem is tudott, de éppen erre lehet szüksége.

A kölcsönfelvételt megkönnyítik a honlapunkon található kölcsönkalkulátorok, amelyek előzetesen megmutatják, hogy milyen futamidő és kölcsönösszeg mellett mekkora törlesztésre számíthat.

Miért forduljon hitelközvetítőhöz?

Ma, amikor minden fillér számít, a kölcsönközvetítésben a legfontosabb tényező az, hogy ingyen van. Munkatársaink évek vagy - idősebb kollégáink - évtizedek óta dolgoznak a bankszakmában, és a felgyülemlett tapasztalatot teljesen ingyenesen állítják az ön szolgálatába. Ennek az oka egyszerű: mi nem a pénzhiányban levő, kölcsönre szoruló ügyfélen, hanem a bankon hajtjuk be szolgáltatásunk díját. A hitelközvetítés során a legjobb kondíciókat nyújtó bankokhoz visszük ügyfeleket. Furcsa lenne, ha nem a bank, hanem az ügyfél fizetne még ezért is.

Banki kölcsön

Ha szétnéz honlapunkon, láthatja, hogy nincs olyan hiteltípus, amellyel ne foglalkoznánk. Ez aktív munkát jelent: munkatársaink folyamatosan figyelik a hitelpiacot, kiválasztják a legjobb kölcsönöket, és mindig azt ajánlják a hozzánk fordulóknak. Ha a feltételek változnak, mi is azonnal alkalmazkodunk.

Cégünk tehát megkeresi Önnek a legjobb kölcsönt, bármilyen célra és módon szeretné is felvenni azt. Nem kell a bankokat járnia, nem kell brossúrákat nézegetnie, nem kell időt és energiát fordítania a kölcsönök kiválogatására. Ezt mi megtesszük Ön helyett. Sőt szolgáltatásaink közé tartozik a régi, rossz hitelek kiváltása is, a hitelkiváltó kölcsönök közvetítése. Vagyis ha csak későn talált meg bennünket, miután már felvett egy havonta sokba kerülő hitelt, még nincs veszve semmi: kedvezőbb kölcsönre váltjuk önnek, hogy ne okozzon olyan anyagi megterhelést!

Milyen típusú kölcsönökkel foglalkozunk?

Mindenfélével. Kicsit bővebben: olyan hiteleket közvetítünk, amelyeket jellemzően magánszemélyek vagy kisebb vállalkozások, esetleg közepes méretű cégek vesznek fel, általában néhány százezertől néhány százmillió forintig terjed a skála.

Nézzen körül nálunk, használja a kalkulátort várható havi költségei kiszámításához, és ha elnyerte tetszését valamelyik ajánlatunk, adja meg elérhetőségeit, hogy munkatársaink felkereshessék Önt telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is!

Aligha kell tovább ecsetelni, hogy miért is lehet nagyon hasznos, ha egy olyan cégen keresztül intézi hitelügyeit, amely megbízható, pontos és gyors. Az ügyfélközpontúság nálunk nem csupán jó duma, marketinges BS, hanem valódi tartalommal megtöltött, valódi attitűd.

Miért? Ugyan melyik cég akarná, hogy az ügyfelei, akikből él, úgy emlékezzenek rá, mint olyan vállalkozásra, amely megbízhatatlan, nem valós adatokat szolgálta, átveri az ügyfeleket? Főleg, ha olyan húsbavágó területen dolgozik, mint a hitelezés? A kölcsönök felvétele abszolút bizalmi viszonyt feltételez, hiszen bizonyos esetekben szükséges, hogy a hitelfelvevő teljesen kitárulkozzon a hitelintézet előtt. Számlákat kell bemutatnia, meg kell mondania, hogy hány gyereket terveznek, milyen lesz a házuk, amelyhez felhasználják a kölcsönt, stb. Vannak persze olyan hitelformák is, amelyek intézése néhány nap, és semmilyen különleges papír nem kell hozzájuk.

Itt is felmerül azonban a hitelesség kérdése: ha egy kölcsönkalkulátort kitölt, akkor feltehetően arra gondol, hogy olyan adatokat fog kapni, amelyek nagyon nagy pontossággal lefedik a majd befizetendő törlesztéseket. Ha szépíteni akarnánk a dolgokon, akár úgy is beállíthatnánk a kölcsön kalkulátorokat, hogy sokkal kevesebbet mutassanak a valós számoknál, mert így hozzánk jönnének az ügyfelek, és sokan vannak úgy, hogy ha már egyszer elkezdték, akkor belemennek az ügybe, nem számít, hogy ha a végén nem pont azokkal a feltételekkel szembesülnek, amelyekkel még az elején találkoztak.

A beleölt energiát, a fáradozás okozta kimerültséget és esetleg apátiát sokan így használják ki. Bizonyára ön is került már olyan helyzetbe, persze remélhetőleg nem kölcsön felvétele kapcsán, amikor valamire azt mondták, hogy X forint, ön beleélte magát, és aztán a végén derült ki, hogy mégsem X forint, hanem több, mert rájön még az ilyen-olyan díj, meg „hát mi nem láttuk előre a nehézségeket” és a többi hasonló süket duma. Mi felhívjuk a figyelmét, hogy a kalkulátor esetleg nem hajszálpontos adatot ad ki, és a kalkulátor végösszege minimálisan különbözhet a valós törlesztéstől. Miről is van szó? A banki kölcsön kalkulátorok nagyon érzékeny műszerek, mi ezeket nem tudjuk utánozni, mert a folyamatosan frissülő hitelkínálat miatt egy (nem alacsonyan fizetett) programozónak semmi más dolga nem lenne, minthogy állandóan átprogramozza a kalkulátorokat. Mi ezért némileg leegyszerűsített formulákkal dolgozunk.

Tapasztalataink szerint a kalkulátorok néhány forintot (mondjuk 8743 helyett 8744 forintot adnak ki havi törlesztésnek) tévednek a kisebb (milliós) kölcsönök törlesztésénél, miközben egy húsz-harminc milliós kölcsön esetén havi szinten pár száz forinttal mutatnak többet vagy kevesebbet a hivatalos banki kalkulátoroknál.

A kalkulátorokat átállítjuk, a szövegeket átírjuk az új feltételeknek megfelelően. Ez elég nagyon munka, főleg a hitelpiac állandó figyelése, de arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk: az ügyfelek elégedettek legyenek a kiszolgálással, a kölcsönökkel, az oldalunkon levő információk elegendőek legyenek, hogy el lehessen dönteni, szüksége van-e egy adott hitelre vagy nem.