bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Életbiztosítás - online életbiztosítások

Titulus: Biztosítás

A biztonság mindenki számára fontos, ugyanakkor minden ember mást ért e szó alatt. Különböző élethelyzetek, eltérő célok, eltérő kockázatok. A megtakarítási és biztosítási programok lehetőséget teremtenek arra, hogy Ön aktuális élet­helyzetének legjelentősebb kockázataira alakítson ki biztosítási védelmet, illetve aktuális céljaihoz válasszon megfelelő megtakarítási formát.

Miért kössön nálunk életbiztosítás­t?


Számunkra a biztonság két dolgot jelent. Egyrészt az Ön családjának nyugalmát egy váratlan, kritikus élethelyzetben, másrészt a család által kitűzött célok megvalósulását megalapozó anyagi biztonságot.

Az általunk kínált életbiztosítás­ok ezt a cél hivatottak szolgálni. Termékeinket olyan rugalmasan készítettük el, hogy az minden élethelyzetben személyre szabott biztonságot jelentsen minden ügyfél számára.

Megtakarítási programjaink az egyes élet­helyzetek eltérő céljaira koncentrálnak, de közös vonásuk, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, a tervezhetőségre és az értékállóságra.

Miért jó az életbiztosítás?


Kiegészítő védelemként az életbiztosítás­i programok mellé baleset- és betegségbiztosítási elemek is választhatók. Megtakarítási programjainkon túl olyan versenyképes befektetési lehetőségeket is kínálunk, amelyek közép- és hosszútávon a hazai és külföldi alapokban való részesedést tesznek lehetővé, biztosítva a magas hozam lehetőségét.