bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Autóhitel BAR-listásoknak

Titulus: Autóhitel
Tel: 06 (70) 60 89 363
Autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Elutasították hitelkérelmét, mert szerepelt a KHR (korábbi nevén BAR) listán? (A tartozás visszafizetése után még 5 évig szerepel a nyilvántartásban, ilyenkor passzív KHR/BAR státuszról beszélünk.)

Mi tudjuk a megoldást! Amennyiben szeretne autót vásárolni, van lehetőség arra, hogy Ön ezt meg is tehesse (kizárólag visszafizetett tartozás, azaz passzív KHR / BAR státusz esetén)! Évekig tart megszabadulni a rossz besorolástól, de passzív BAR-listásként is kaphat autóhitelt, a kezes bevonásának szükségességét leszámítva semmilyen hátrányt nem kell elszenvednie!

Autóhitel BAR kalkulátor


Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Használja hitelkalkulátorunkat, hogy kollégánk segítségével megtudja, nagyjából milyen törlesztőrészlettel kínálunk Önnek finanszírozást. Az aktuális ajánlatot természetesen mindig a megadott paramétereknek megfelelően fogjuk kiválasztani és aztán felajánlani Önnek.

A kalkulátor kitöltésével és a BAR / KHR autóhitel kérő lap kitöltésével Ön semmilyen kockázatot sem vállal: munkatársaink megkeresik Önnek az általunk elérhető legjobb konstrukciót, és ha az mégsem tetszene, egyszerűen elállhat a hitelfelvételtől. Egy próbát megér!

Egyedülállóan kedvező feltételeink azoknak, akiknek egyszeresen passzív BAR-listás „tagságuk” van (azaz már kifizették azt a tartozást, amely miatt felkerültek a listára): csupán a 20%-os önerőre), egy munkáltatói vagy APEH/NAV jövedelemigazolásra és kezes bevonására van szükség (amelyek kiválthatóak 2 utolsó havi bankszámlakivonattal, amelyekre jövedelem érkezik).

A megvásárolni kívánt autó lehet személy- vagy teherautó, új vagy használt, a vásárló lehet magánszemély vagy vállalkozó! Magánszemélyek számára a futamidő legfeljebb 7 év (nekik is csak lízing konstrukció választható), vállalati ügyfelek esetében a futamidő maximuma 8 év, és szintén csak lízing konstrukció választható.

Feltételek passzív BAR-lista esetén*

  • a vételár 20%-a, mint önerő
  • munkáltatói jövedelemigazolás
  • kezes bevonása (a kezes semmilyen formában nem szerepelhez a BAR-listán, sem passzív, sem természetesen aktív formában)
  • egyszeres bárlistás szereplés

*passzív bárlista: már visszafizetett tartozás

Menjünk tehát még egyszer végig a feltételeken: BAR/KHR listás magánszemélyek hét évre vehetnek fel autó vételéhez "hitelt" 20% önerővel. Magánszemélyek autólízing-szerződése hét évre szólhat, forint alapú az elszámolás, 20% az önerő.

Nem magánszemélyek is csak lízingelhetnek, részükre egyedülállóan jó BAR-listás konstrukciókat kínálunk. A kamat ebben az esetben is igen alacsony, csak úgy, mint azon ügyfelek esetén, akik nem tagjai a feketelistának. A vállalkozások, vállalkozók lízingszerződéséhez is csak 20% önerő kell.

Természetesen nincs különbség abban sem, hogy hogy új vagy használt kocsit vásárolna.

Fontos tudnivaló, hogy a legkisebb összeg, amely folyósítható, 300 000 forint. További megkötés, hogy a megvenni kívánt autó értékének el kell érnie az 500 000 forintot.

A hitelkalkulátorral - kollégáink közreműködésével - előre kiszámíttathatja, hogy mennyibe kerül majd a BAR-listás hitel (vagyis lízing) havi törlesztése. Nem csak az autóhitelek frontján kedvezőtlen a helyzet: a BAR-listás tagság sajnos minden típusú hitel felvételét megnehezíti.

A hosszú exkurzus után tehát a hitelkalkulátorról, amivel ez a szakasz kezdődött. A kalkulátor meglehetősen pontos adatokat szolgáltatna, de nem lehet teljesen naprakész - emiatt van szükség munkatársaink közreműködésére. Ennek oka egyszerű, nem tudjuk naponta frissíteni a pénzpiac változásainak megfelelően, tehát nem mindig az abszolút naprakész adatokkal szolgálna. Az adatok megadása után munkatársaink kiszámolják a törlesztőrészletet és megadott elérhetőségein tájékoztatják Önt.