bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

LAKÁSCÉL - lakásvásárlás, felújítás, korszerűsítés

Titulus: Autóhitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Az általunk közvetített jelzálogkölcsön célja minden esetben egy megvenni kívánt ingatlan megvásárlása, egy meglévő ingatlan felújítása, bővítése, korszerűsítése valamint korábban felvett, meglévő, kedvezőtlen jelzáloghitel kiváltása.

Erre a pénzintézetek többféle konstrukciót ajánlanak, azonban az esetleges rövid távú előnyök mellett a kockázatokkal is számolni kell, ami hasonlóan rossz érzést tud kiváltani az adósból, mint azt a korábbi devizahitelek tették. Mi azt a lehetőséget kínáljuk, ahol nincs kockázat sem most, sem a jövőben. Ez röviden összefoglalva az alábbiakat jelenti:

  • nincs kamatperiódus: állandó a kamat a teljes futamidő alatt;
  • nincs törlesztőrészlet-emelkedés: a szerződésben foglaltak szerint változatlan marad minden a hitel teljes futamideje alatt.

A hitel folyósításához szükség van egy célingatlanra, valamint a felvenni kívánt hitelösszeg meghatározására, a többi a mi dolgunk.

Ajánlatkérés

Igényelt hitelösszeg: forint
BAR (KHR)-lista?
Nincs kamatperiódus: állandó a kamat a teljes futamidő alatt!

Befolyásoló tényezők lehetnek természetesen. Példaként: KHR-státusz, túlterhelt jövedelemből adódó problémák elkerülése stb. Mindezen problémákra nálunk létezik megoldás. Az Ön dolga tehát az, hogy a lehetőségeihez mérten a megfelelő ingatlant kiválassza, majd 90 napon belül a kívánt összeg folyósításáról mi gondoskodunk fix kamattal, fix futamidővel, fix törlesztőrészlettel. Kollégáink a teljes ügyintézés alatt folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak, sőt az ügyintézésben személyesen is részt vesznek. És mindezt személyre szabott kalkulációnk segítségével akár "kamatmentesen" is választhatja.

Miért jó tehát, ha kockázat nélküli hitelt vesz fel?

A vállalt törlesztőrészlet sem most, sem a jövőben nem változik, ezzel együtt a jelenlegi törlesztőrészlet fizetése évekkel később egyre kevesebb terhet fog jelenteni, mert a kamat mértéke a felvételkori százalékon rögzített a futamidő teljes hossza alatt. Az általunk kiajánlott jelzáloghitel kockázatot nem rejt, így kiszámítható és biztonságos!

Hogy higgyen a szemének, kollégáink pontos kalkulációt készítenek Önnek, amennyiben már tudja a felvenni kívánt hitel összegét, valamint a tervezett futamidőt. Pár szükséges adat alapján már láthatjuk is a futamidőnkre meghatározott fix törlesztőrészletet, és már tervezhetjük is az új lakásba költözés időpontját, felújítást, bővítést, korszerűsítést vagy akár a napkollektor beépítését.

Nálunk nincs reklám, nincs apróbetűs rész. A szerződésben rögzített kondíciók a hitel alatt végig változatlanok.

Még ma kérjen visszahívást felkészült kollégáinktól egy személyes konzultációhoz az alábbi kalkulátor/űrlap kitöltésével!

"Mert lakáscélja mindenkinek van!"