bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Motorhitelek - motorvásárlás hitelre

Titulus: Autóhitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Önnek ismételten eszébe jut, hogy milyen jó is lenne egy kört menni valamilyen tisztességes géppel? De csak egy régi motor várja? Hagyja a nosztalgiát meg az érzelmeket, a motorhitel segítségével normális motorra cserélheti a szocialista ipar csodafegyvereit!

Motorhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Manapság már néhány nap alatt motorjogosítványhoz lehet jutni, és utána már „csak” motorra van szükség. Sőt a segítségünkkel a csak szó akár szó szerint is érthető. Ha motort szeretne venni, de nincs megfelelő mennyiségű készpénze, vegyen fel motorvásárlási hitelt. Az autóhitelezés már régen bevett üzletág, miért ne lehetne a hasonló igényeket kielégítő motorfinanszírozás is az?

Motorhitel kalkulátor

A motorhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a motorhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Azonban vigyázzon! A legjobb motorhitelek megtalálása nem a legegyszerűbb feladat, és egy rossz konstrukcióval akár tízezrekkel is többet fizethet ki a kölcsönre, mintha egy jó hitelt vesz fel.

Cégünk komoly tapasztalattal a háta mögött vállalja, hogy segít kiválasztani Önnek a piacon található legjobb motorhitelt és mindenféle papírmunka elintézésében is segítünk, hogy minél hamarabb a pénzéhez jusson, és kezdődhessen a száguldás.

Lássuk a részleteket!

A motorfinanszírozás keretében minden olyan motor megvehető,

  • amelynek van rendszáma,
  • amely még nem múlt el nyolc éves, természetesen új is lehet.

Ennyi az egész. A futamidő egy és hét év közt bármennyi lehet, azonban figyelni kell, hogy motorhitele lejártakor a jármű nem lehet 12 évnél idősebb. A motorvásárlási hitel felvételéhez szükség van 20% önerőre. A pénznem forint lehet. Magánszemélyek esetén a motorhitel maximális futamideje 7 év.

A kölcsönt felveheti magánszemély vagy társas, illetve egyéni vállalkozó, az ügyintézés pedig igen egyszerű: a motor hitel felvételénél még az sem probléma, ha KHR (BAR)-listán szerepel a neve (passzív státuszban!): ebben az esetben is van megoldás, nem kell lemondani a motorozás öröméről!

A motorfinanszírozás teljes körű és országos.


Ajánlatunk: eladó Suzuki Burgman 650 típusú motor »

Töltse ki a motorhitel kalkulátor űrlapját a motorfinanszírozás havi részleteinek kollégáink által történő kiszámolásához, és ha fel kívánja venni a hitelt, kérje ajánlatunkat. Egy előzetes becsléshez képest pontosabb, kidolgozott ajánlattal visszahívjuk Önt! Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak rendszámmal rendelkező motorra tudunk hitelt intézni.