bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

CIB Bank Zrt.

Titulus: Bank
Cím:Budapest
Fiókok: Megtekintés

A CIB Bank 1979-ben jött létre a térségben első nemzetközi konzorciumként, a Magyar Nemzeti Bank és több más bank együttműködésének eredményeként. A CIB 30 éves tapasztalatát felhasználva azóta Magyarország második legnagyobb bankja lett, a magyar pénzpiac meghatározó szereplőjévé vált.

A méreteiből és betölteni kívánt szerepéből adódóan a CIB a banki és befektetési szolgáltatásokon kívül leányvállalataival közreműködésben minden típusú pénzügyi konstrukció piacán jelen van. A CIB leányvállalatai a CIB Lízing, a CIB Faktor és a CIB Alapkezelő.

A bank a teljes elképzelhető ügyfélkört lefedi, termékei és szolgáltatásai közt találnak megfelelőt a lakossági ügyfelek, egyéni és társas vállalkozások, önkormányzatok és állami intézmények. A legalapvetőbb szolgáltatásoktól, mint a bankszámlavezetés, a hitelkártya és a betétlekötés, az értékpapír-, lízing- és faktoring, CIB autóhitel ügyletekig, valamint a biztosításokig minden területen kínál megoldásokat. A CIB elektronikus pénzügyi megoldásai kiemelkedően rugalmasak és kedvezőek.

A gazdasági válság következményeként a bank speciális konstrukciókat is felvett termékkínálatába, így próbálja enyhíteni a nehéz helyzetbe került magánszemélyek és jogi személyek anyagi helyzetét. A kiemelt ügyfelek közé tartoznak a nyugdíjasok és a diákok, akiket az igényeikre szabott konstrukciókkal szólít meg a bank.