bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

A gyorshitel felvételeA gyorshitel felvétele A mai rohanó világban, ha kölcsönt szeretnénk felvenni, azt várjuk el, hogy a bírálat és az ügyintézés minél gyorsabb legyen. Az idő pénz. A bankok sokszor megvárakoztatják ügyfeleiket, és elhúzódhat az ügyintézés is. Ha Ön azt szeretné, hogy ezzel ne kelljen fölöslegesen időt vesztegetnie, akkor ne a banktól kérjen segítséget gyorshitel intézéséhez, hanem bízzon meg minket. Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött és sok elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Mi valóban pár nap alatt lebonyolítjuk gyorshitelét, hozzásegítjük, hogy minél hamarabb a pénzéhez jusson.

A gyorshitel feltételei:

Autóhitelt tizennégy évnél nem régebbi gépjárműre lehet igényelni. A minimum összeg 300.000 Ft, ami fel lehet venni, a maximum pedig 50.000.000 Ft. A futamidő magánszemélyek esetében 1 és 7 év között mozog, cégeknél, vállalkozásoknál ez akár 8 év is lehet. Az fontos, hogy a gépjármű a hitel lejáratakor nem lehet idősebb 15 évesnél.

Kattintson ide a kalkulátorhoz és az igényléshez!


Azt, hogy mennyi pénzt tud felvenni autójára, azt könnyen ki tudja számolni Ön is. Személy vagy teherautójára annak Eurotax értékének 80%-át igényelheti meg a finanszírozótól. Az autóhitel szabad felhasználású kölcsönt jelent, tehát az autó a hitel visszafizetése alatt is az Ön tulajdonában marad, azzal meg kell elszámolnia a bank felé, hogy mire szeretné a hitelösszeget felhasználni.

Még egyszer a legfontosabb dolgok:

• szabad felhasználású a hitel
• a hitelfolyósítás a pozitív bírálattól számítva 3-5 munkanap
• segítünk az okmányirodai ügyintézésben

Előzetes becsléshez használja oldalunkon található kalkulátorunkat, vagy hívjon minket, és kollégáink pontos adatokkal tudnak Önnek szolgálni. Náluk igényelhet is gyorshitelt, munkatársaink pillanatokon belül segítségére állnak. Díjmentesen intézkednek.
2017-11-27