bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Jó hitelt válasszon!Portálunkon arra törekszünk, hogy naprakész információkat kínáljunk az összes magyarországi hiteltípusról, a legismertebb lakásvásárlási hiteltől kezdve az általunk kiemelten kezelt autóhiteleken át egészen a különlegesebb, szinte teljesen ismeretlen típusokig.

Ha Ön hitelt szeretne, mindennél fontosabb az alacsony kamat. Ezért is fókuszáljuk a hiteleket bemutató menüpontjainkat a kamatszintekre. Felvétel előtt mindig tájékozódjon, hogy egy-egy hiteltípus esetén milyen a reális kamat, és ha azt látja, hogy egy adott bank a reálisnak tartott 5% helyett az adott hitelt 10%-os kamattal kínálja, akkor ugorjon is tovább. A nálunk megtalálható információ zsebbe vág!

Nyilvánvaló, hogy Ön sem szeretne kétszer annyit fizetni egy hitel törlesztésére, mint amennyit feltétlenül szükséges. Az utóbbi idők devizahiteles kálváriai kapcsán mindenki láthatta, hogy mit jelent, amikor százezrek kényszerülnek arra, hogy az általuk (és részint a bankok által is) reálisnak tartott törlesztés helyett dupla pénzt fizessenek. Ez nem csak a devizahitelesekkel történhet meg! Ha Ön beleugrik egy rossz kölcsönbe, könnyen előfordulhat, hogy ugyanígy jár, és csak évek múlva hátrál ki a hiteléből és hitelkiváltó hitellel.

Az autófinanszírozási konstrukciók eléréséhez, igényléshez kattintson ide!

További hitelek, pl. lakáshitel, jelzáloghitel ismertetéséhez ide kattintva juthat el.

Ne jusson el idáig! Tudakozódjon, mert vannak jó hitelek! Ha szeretné tudni, hogy milyen hitelek vannak jelenleg Magyarországon, van-e autóhitel vagy csak autófinanszírozás, milyen fajta lakáshitelek vannak, milyen lehetőségei vannak passzív bárosként hitelt felvenni, tudakozódjon egy helyről mindenről. A bárlista valaha sok évig keserítette meg a listalakók életét, ma a passzív tagság már csak egy évre szól, és utána nyomtalanul eltűnik a listáról az adósságát rendező hiteles neve. Sajnos azonban, ha nem sikerült passzív státuszba tetetnie magát, akkor hosszú évekre, de akár még évtizedekre is fennragadhat a bárlistán.
2017-09-30