bankihitel.hu logó Lakáscél
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Mi az a hitel THM?

Teljes hiteldíj mutató, egy a finanszírozok között kötelezően használt mutató. Amiből megtudjuk hogy mennyi összeget kell vissza fizetni a hitelfelvevőnek egy év alatt a tőkén kívül. 1997-ben került bevezetésre hogy a betéteseket megvédje.
[2013-03-04]

Elveszett törzskönyvnél mi a teendő?

Mi is az a törzskönyv? Egy Magyarországon forgalomban lévő gépjármű tulajdonjogát igazoló kártya. Ez nem feltétel a közutak használatánál, ezért ezt otthon kell megőrizni. Az okmány tartalmazza a tulajdonos vagy tulajdonosok adatait és a gépjármű adatait. Gépjármű eladásnál ezzel tudjuk igazolni tulajdonjogunkat.
[2013-02-11]

Gépjármű adás-vétel

Másfél héttel ezelőtt az egyik ismerősöm apukája vásárolt egy gépjárművet vidéken egy falubélitől. Mivel a gépjármű vételára nem volt túl magas, hisz egy 1994-es 1.4-es Opel Astráról van szó, így hitelt se kellett felvenniük, készpénzes kifizetéssel rendezték le az adás-vételt.
[2013-02-11]

Feltételek

Napjainkban, ha autó hitelt szeretne felvenni a legegyszerűbb, legbiztosságosabb megoldás az Ön számára, ha autóhitel tanácsadó irodához fordul. Sokat tapasztalt, rutinos, szakképzett munkatársak állnak az ön rendelkezésére, felkutatva az ön számára legkedvezőbb hitelt.
[2013-01-21]

Hitelek használt gépkocsikra

Két fő kategória van ez esetben, vásárolhat magánszemélytől, illetve autókereskedéstől gépjárművet. Tisztázzuk az alapvető feltételeket, kritériumokat. Kezdjük azzal, ha Ön magánszemélytől vásárolna autót.
[2013-01-21]

Elterjedt a gyorskölcsön

Hazánkban egyre elterjedtebb hitelezési forma, a gépjármű fedezetes gyorskölcsön. Mit is takar ez pontosan? Olyan magánszemélyek vagy társas vállalkozások részére nyújtott hitelezési forma, ahol a finanszírozó az ügyfél saját, tehermentes gépjárművére igényel kölcsönt.
[2013-01-18]

CASCO biztosítás és a finanszírozás

Nemrég találkoztunk Szabolccsal, aki megmutatta új coupe BMW-jét, gyönyörű volt. Régóta vágyott már erre az autóra. Egy dolgot azonban nagyon furának találtunk. Egy ilyen értékes autóra nem kötött casco biztosítást.
[2013-01-18]

Kalkulátor autó hitelhez

Ha autót szeretnénk vásárolni, de nem rendelkezünk a teljes összeggel készpénzben, így hitelben gondolkodunk. Manapság autót, lakást az emberek nagy része hitelre vásárol.
[2013-01-18]

Gyorskölcsön meglévő tehermentes autójára

Ha pár napon belül szeretnénk készpénzhez jutni és csak a hitelfelvétel a megoldás, ennek legegyszerűbb módja a gyorskölcsön, amennyiben van a tulajdonunkban gépjármű.
[2013-01-18]