bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Mi az a hitel THM?

Teljes hiteldíj mutató, egy a finanszírozok között kötelezően használt mutató. Amiből megtudjuk hogy mennyi összeget kell vissza fizetni a hitelfelvevőnek egy év alatt a tőkén kívül. 1997-ben került bevezetésre hogy a betéteseket megvédje.

Elveszett törzskönyvnél mi a teendő?

Mi is az a törzskönyv? Egy Magyarországon forgalomban lévő gépjármű tulajdonjogát igazoló kártya. Ez nem feltétel a közutak használatánál, ezért ezt otthon kell megőrizni. Az okmány tartalmazza a tulajdonos vagy tulajdonosok adatait és a gépjármű adatait. Gépjármű eladásnál ezzel tudjuk igazolni tulajdonjogunkat.

Gépjármű adás-vétel

Másfél héttel ezelőtt az egyik ismerősöm apukája vásárolt egy gépjárművet vidéken egy falubélitől. Mivel a gépjármű vételára nem volt túl magas, hisz egy 1994-es 1.4-es Opel Astráról van szó, így hitelt se kellett felvenniük, készpénzes kifizetéssel rendezték le az adás-vételt.

Feltételek

Napjainkban, ha autó hitelt szeretne felvenni a legegyszerűbb, legbiztosságosabb megoldás az Ön számára, ha autóhitel tanácsadó irodához fordul. Sokat tapasztalt, rutinos, szakképzett munkatársak állnak az ön rendelkezésére, felkutatva az ön számára legkedvezőbb hitelt.

Hitelek használt gépkocsikra

Két fő kategória van ez esetben, vásárolhat magánszemélytől, illetve autókereskedéstől gépjárművet. Tisztázzuk az alapvető feltételeket, kritériumokat. Kezdjük azzal, ha Ön magánszemélytől vásárolna autót.

Elterjedt a gyorskölcsön

Hazánkban egyre elterjedtebb hitelezési forma, a gépjármű fedezetes gyorskölcsön. Mit is takar ez pontosan? Olyan magánszemélyek vagy társas vállalkozások részére nyújtott hitelezési forma, ahol a finanszírozó az ügyfél saját, tehermentes gépjárművére igényel kölcsönt.

CASCO biztosítás és a finanszírozás

Nemrég találkoztunk Szabolccsal, aki megmutatta új coupe BMW-jét, gyönyörű volt. Régóta vágyott már erre az autóra. Egy dolgot azonban nagyon furának találtunk. Egy ilyen értékes autóra nem kötött casco biztosítást.

Kalkulátor autó hitelhez

Ha autót szeretnénk vásárolni, de nem rendelkezünk a teljes összeggel készpénzben, így hitelben gondolkodunk. Manapság autót, lakást az emberek nagy része hitelre vásárol.

Gyorskölcsön meglévő tehermentes autójára

Ha pár napon belül szeretnénk készpénzhez jutni és csak a hitelfelvétel a megoldás, ennek legegyszerűbb módja a gyorskölcsön, amennyiben van a tulajdonunkban gépjármű.