bankihitel.hu logó Lakáscél
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Sok számítást végeznek el helyettünk a kalkulátorok

Az adóbevallás elkészítésének megkönnyítése érdekében számos kalkulátor áll rendelkezésre, melyek mindenki számára hozzáférhetők az interneten. Ezek a kalkulátorok segítenek kiszámolni a pontos béreket nettó és bruttó, az éves jövedelmet, az adót, a járulékokat, az illetékeket és minden mást, amire az adóbevallás készítése során szükség lehet 2013-ban.
[2013-06-25]

Autó hitel feltételek 2013-ban

Az alábbiakban tájékoztatást tud kapni, hogy 2013-ban milyen feltételek mellett juthat hitelhez illetve lízinghez Magyarországon egy magánszemély vagy pedig társas vállalkozás. Felsorolásban megtalálja az egyes finanszírozási formákat, illetve feltételeiket, a futamidőt, önerőt illetően, valamint hogy milyen dokumentumok szükségesek a hitelbírálathoz.
[2013-06-25]

Gyors hitel folyósítás

A mai helyzetek alapján minden nap és perc számíthat, és ha tényleg gyorskölcsönre van szükségünk, miért várnánk a bankok hosszú ügyintézésére? Van egy lehetőség ahol nagyon gyorsan készpénzhez juthat. Vegyen fel gyorskölcsönt saját tehermentes gépjárművére.
[2013-05-27]

Gyorskölcsön igénylés készpénzben (dokumentumok)

Lehetőségünk van, saját tehermentes gépjárművünk finanszíroztatására. Ezt hívják visszhitelnek, amikor a bank a saját tulajdonunkban lévő gépkocsit finanszírozza meg. Ugyanúgy működik, minden mintha gépjárművet szeretnénk vásárolni.
[2013-04-26]

Autófinanszírozás a legegyszerűbb módon

A párommal el kezdtük nézegetni komolyabban a kishaszon gépjárműveket az újonnan nyitó vállalkozásunkhoz. Mivel huzamosabb ideig szeretnénk egy kis Zöldség- gyümölcsöst üzemeltetni, elengedhetetlen eszköz egy olyan fuvarozásra, áruszállításra használt gépjármű, ami nagyban segíti a munkánkat.
[2013-03-04]

Gyorskölcsön néhány nap alatt, gépjárműfedezettel

Más néven fedezeti hitel. Először is meg kell győződnünk arról, hogy a tulajdonunkba lévő gépjármű megfelelő fedezetet nyújt-e a kölcsönhöz, hitelhez. Szükséges, hogy működőképes, magyar okmányokkal rendelkező és forgalmi értékét illetően legalább kb. 400.000 Ft-ot el kell, hogy érje a fedezetként szolgáló gépjármű, ami lehet személygépjármű, kishaszon gépjármű illetve motor.
[2013-03-04]

Miért kedvezőbb a gyorskölcsön, mint a személyi hitel?

Először is nézzük a különbséget, mikor igényelhető gyorskölcsön és mikor személyi hitel. A gyorskölcsön egyfajta fedezeti hitel, ahol többnyire a fedezetként szolgáló tárgy (gépjármű) adja a biztosítékot a finanszírozó pénzintézetnek a kölcsönhöz, hitelhez.
[2013-03-04]

Kamat infláció alakulása

Abban az esetben, ha magas az alapkamat, a magánszemélyek illetve a vállalkozók inkább lekötik a pénzüket valamely pénzintézetnél, minthogy elköltsék, ennek a következménye, hogy sok áru marad a piacon, és ez miatt csökkenni fognak az árak.
[2013-03-04]

Jegybanki alapkamat

Az ország jegybankja által meghatározott referencia kamatláb. Hazánkban a jegybanki alapkamat meghatározása a monetáris tanács feladata, ami bizonyos időközönként ülésezik.
[2013-03-04]