bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Sok számítást végeznek el helyettünk a kalkulátorok

Az adóbevallás elkészítésének megkönnyítése érdekében számos kalkulátor áll rendelkezésre, melyek mindenki számára hozzáférhetők az interneten. Ezek a kalkulátorok segítenek kiszámolni a pontos béreket nettó és bruttó, az éves jövedelmet, az adót, a járulékokat, az illetékeket és minden mást, amire az adóbevallás készítése során szükség lehet 2013-ban.

Autó hitel feltételek 2013-ban

Az alábbiakban tájékoztatást tud kapni, hogy 2013-ban milyen feltételek mellett juthat hitelhez illetve lízinghez Magyarországon egy magánszemély vagy pedig társas vállalkozás. Felsorolásban megtalálja az egyes finanszírozási formákat, illetve feltételeiket, a futamidőt, önerőt illetően, valamint hogy milyen dokumentumok szükségesek a hitelbírálathoz.

Gyors hitel folyósítás

A mai helyzetek alapján minden nap és perc számíthat, és ha tényleg gyorskölcsönre van szükségünk, miért várnánk a bankok hosszú ügyintézésére? Van egy lehetőség ahol nagyon gyorsan készpénzhez juthat. Vegyen fel gyorskölcsönt saját tehermentes gépjárművére.

Gyorskölcsön igénylés készpénzben (dokumentumok)

Lehetőségünk van, saját tehermentes gépjárművünk finanszíroztatására. Ezt hívják visszhitelnek, amikor a bank a saját tulajdonunkban lévő gépkocsit finanszírozza meg. Ugyanúgy működik, minden mintha gépjárművet szeretnénk vásárolni.

Autófinanszírozás a legegyszerűbb módon

A párommal el kezdtük nézegetni komolyabban a kishaszon gépjárműveket az újonnan nyitó vállalkozásunkhoz. Mivel huzamosabb ideig szeretnénk egy kis Zöldség- gyümölcsöst üzemeltetni, elengedhetetlen eszköz egy olyan fuvarozásra, áruszállításra használt gépjármű, ami nagyban segíti a munkánkat.

Gyorskölcsön néhány nap alatt, gépjárműfedezettel

Más néven fedezeti hitel. Először is meg kell győződnünk arról, hogy a tulajdonunkba lévő gépjármű megfelelő fedezetet nyújt-e a kölcsönhöz, hitelhez. Szükséges, hogy működőképes, magyar okmányokkal rendelkező és forgalmi értékét illetően legalább kb. 400.000 Ft-ot el kell, hogy érje a fedezetként szolgáló gépjármű, ami lehet személygépjármű, kishaszon gépjármű illetve motor.

Miért kedvezőbb a gyorskölcsön, mint a személyi hitel?

Először is nézzük a különbséget, mikor igényelhető gyorskölcsön és mikor személyi hitel. A gyorskölcsön egyfajta fedezeti hitel, ahol többnyire a fedezetként szolgáló tárgy (gépjármű) adja a biztosítékot a finanszírozó pénzintézetnek a kölcsönhöz, hitelhez.

Kamat infláció alakulása

Abban az esetben, ha magas az alapkamat, a magánszemélyek illetve a vállalkozók inkább lekötik a pénzüket valamely pénzintézetnél, minthogy elköltsék, ennek a következménye, hogy sok áru marad a piacon, és ez miatt csökkenni fognak az árak.

Jegybanki alapkamat

Az ország jegybankja által meghatározott referencia kamatláb. Hazánkban a jegybanki alapkamat meghatározása a monetáris tanács feladata, ami bizonyos időközönként ülésezik.