bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

EB und HYPO BANK BURGENLAND SOPRON Rt.

Belvárosi fiók

Cím:9400 Sopron, Várkerület 90. (Győr-Moson-Sopron-megye)
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Fiókok: Megtekintés

Sopron Bank Részvénytársaságot a Bank Burgenland alapította, amely vezető regionális banki szerepet játszik Burgenland Szövetségi Tartományban. Ez a bank éveken keresztül képviselet útján volt jelen Sopronban és így Ausztriából tudta a magyar ügyfeleket gondozni.

A Sopron Bank Rt. feladata, az eredményes regionális banki koncepciónak magyarországi folytatása Nyugat-Magyarországon Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyékben. Az Európai Unió bővítési folyamatában és ebben a történelmileg egyedülálló helyzetben számolni kell a növekvő határokon túlnyúló gazdasági forgalommal és a közös gyökerekkel bíró régió összenövésével.

A növekvő globalizálódás és a világméretű multinacionális óriás konszernek korában egyre inkább a személytelenedés erősödik, és itt kap nagy jelentőséget az ügyfelek regionális, személyes gondozásának fontossága különösen a bank szolgáltatások területén. A Sopron Bank Rt. munkatársai, úgyanúgy mint a bank döntéshozó szervei, ismerik a piacot, mert a régióban élnek és az ügyfelek kívánságainak, igényeinek elébe tudnak menni.

A bank különös hangsúlyt helyez ezért a regionális vállalkozások testreszabott finanszírozására, a régióra történő koncentrálásra és az ügyfeleknek, az Európai Unión belüli határokon túlnyúló gazdasági mozgásterének bővítésére, támogatására. A Sopron Bank Rt. munkatársai minden időben állnak tanácsaikkal szíves rendelkezésükre és örömmel veszik megkereséseiket.