bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Sátoraljaújhely

Titulus: Regionális autóhitel

Sátoraljaújhely Borsod-Abaúj-Zemplén megye keleti, a Zempléni hegyvidék északkeleti részén található. Neve eredetileg Sátorhalma volt, a közeli Sátor-hegyről nevezték el.

A város összeköt három tájegységet, a Bodrogközt, a Hegyközt és a Hegyalja „kapuja”-t. 1110-ben Könyves Kálmán a casertai Rátold grófnak adományozta a területet, mely a tatárjárás idején elpusztult. Nem építették újjá a települést, helyette a Ronyva patak jobb partját kezdték benépesíteni a Sátorhegy tövénél. Első írásos említése 1256-ból származik, IV. Béla okiratában. A város legrégebbi részén, az akkori, különálló, Barátszeren, a pálos rend tagjai telepedtek le. Újhely 1261-ben kapta meg a városi rangot, V. István kezdeményezésére. Ekkor megépült a vár is a településen. 1566-ban felgyújtották és kirabolták a törökök. 1537-től a Dobó család, majd Bocskai István hajdúi, 1608-tól pedig Lorántffy Mihály lányai birtokolták. Rengeteg tulajdonosa volt a városnak, köztük számos király és királynő birtokolta. A tizennyolcadik században megindult a kereskedelem dinamikus fejlődése. Így Zemplén vármegye székhelyévé vált egészen 1950-ig.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk számos ügyféllel rendelkezik az ország minden területéről. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne intézni, nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell órákat utaznia emiatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön például Sátoraljaújhelyen lakik, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk le, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, majd kitölti az ott található igénylőlapot és visszaküldi nekünk. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. A dokumentumokat pedig, amik a hitelbírálathoz szükségesek, elég, ha emailen vagy faxon keresztül küldi el hozzánk. A szerződést pár napon belül elvisszük az Ön által megadott helyre.