bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kalocsa

Titulus: Regionális autóhitel

Kalocsa a Duna mellett, Bács-Kiskun megye nyugati részén található. Fontos központ egészségügyi, oktatási, kulturális és gazdasági szempontból egyaránt. Város már a honfoglalás óta, így jelentős történelmi múltra tekint vissza.

Hazánk egyik kiemelkedő kulturális központja István óta. Az államalapítás után a magyar katolicizmus központja, egyike a négy magyarországi római katolikus érseki székhelynek. Hazánkban fontos szerepet tölt be az oktatás terén, híres iskolaváros. A világon elsőként Kalocsán indult meg a fűszerpaprika-nemesítés 1917-ben. Itt épült fel az első paprikakísérleti állomás a világon. Kalocsa híres továbbá a Cherry Love márkájú konyakmeggyéről, mely a brüsszeli Világkiállítás nagydíját is elnyerte. A Diabette termékek is elismertek, ez hazánk piacvezető diabetikus márkája. A város bortermelése és népművészete is nagyon jelentős. Termálfürdő is üzemel a településen 2002 óta. Nevezetes épületei az érseki palota, a kalocsai főszékesegyház, a csillagászati obszervatórium, továbbá számos műemlék található a belvárosban.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, keresse fel cégünket. Az oldalunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kérhet tőlünk ajánlatot. Töltse ki és küldje vissza az ott lévő űrlapot, és kollégánk fel fogja keresni Önt egy napon belül, hogy megbeszéljék a részleteket. Mi segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást, ha hitelre szeretne venni új vagy használt autót. Forduljon hozzánk bátran akkor is, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné kedvezőbbre cserélni. Ráadásul nem kell kimozdulnia otthonról, ha minket választ. Ha Kalocsán lakik, mi akkor is házhoz visszük a szerződést. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően elvisszük oda a papírokat, ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére. Az ügyintézés többi részét pedig el tudjuk intézni telefonon és interneten keresztül is. A szükséges dokumentumokat elég, ha faxon vagy emailben elküldi nekünk. Ha ajánlatunk megfelel Önnek, akkor a szerződést pár napon belül elviszi munkatársunk a megadott helyre.