bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Székesfehérvár

Titulus: Regionális autóhitel

Székesfehérvár Fejér megye székhelye, a Közép-Dunántúli régióban található. Történelmi szempontból igen jelentős, egykori királyi székhely, az egyik legnagyobb múltú város.

Mielőtt török kézre került, a magyar királyokat mind itt koronázták meg. Géza fejedelem alapította 972-ben, várossá pedig Szent István emelte és tette a királyság világi központjává. Ő kezdte el építtetni a koronázó templomot, mely a korabeli Európa egyik legnagyobb bazilikája volt. Fontos történelmi dátum, 1222 is Székesfehérvár nevéhez köthető, II. András itt adta ki az Aranybullát, mely tartalmazta a király kötelességeit és a nemesek jogait. Érdemes ellátogatni ide, hiszen rengeteg a látnivaló, műemlék és a muzeális kincs, amit a falak rejtenek. A város továbbá jelentős gazdasági központ a Közép-Dunántúlon, legfontosabb ágazatai az elektronika, a szoftveripar, az élelmiszeripar és a logisztika. Illetve Dunántúl egyik fontos közlekedési csomópontja.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha Ön Székesfehérváron él és autóhitelt vagy gyorshitelt szeretne felvenni, nem kell a távolság miatt aggódnia. Cégünk biztosítja a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Akár autólízinget, új autót szeretne, vagy a régit adná el, mi segítünk ebben. Illetve megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást arra az esetre is, ha régi hitelét szeretné újra módosítani. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően pedig ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen a szerződést elvisszük bárhova, ahova szeretné, akár otthonába vagy munkahelyére is. Mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva egy űrlapot tud kitölteni. Miután ezt eljuttatta hozzánk, mi felkeressük Önt egy napon belül és elindítjuk a kérelmet. Innentől kezdve az ügyintézés már gyorsan és egyszerűen zajlik. Mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig emailen vagy faxon keresztül is el tudja hozzánk juttatni, nem kell emiatt sem személyesen eljönnie hozzánk. A szerződést pedig egy két napon belül elvisszük Önnek, nem kell sokat várnia.