bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kiskunhalas

Titulus: Regionális autóhitel

Kiskunhalas a Kiskunságban, a Duna-Tisza közi homokhátság legmagasabb részén, Bács-Kiskun megyében fekszik. Kezdetben mocsaras vidék volt, halastó mellé épült település. Megtalálták itt a honfoglaló magyarok temetőjét a Sóstó mellett.

Városként először 1439-ben említik. A monda szerint 1492-ben Kinizsi Pál itt verte szét az elzüllött Fekete sereget. Miután a krími tatárok elpusztították a települést, a törökök telepítették újra, mivel adófizetőkre volt szükségük. A tizenhetedik században főként Baranya vármegyeieket telepítettek ide. 1703-ban a Rákóczi-szabadságharc egyik legvéresebb csatáját vívták meg itt. Ennek emlékére kétszáz év múlva szobrot emeltek a városban. Az 1970-es évektől megindult az iparosodás. A legjelentősebb ágazat a feldolgozóipar lett. Fontos szerepe volt továbbá a kőolaj- és földgázlelőhelyeknek is. A világon a brüsszeli csipke után a magyar csipke a leghíresebb. Kiskunhalason Dékáni Árpád és Markovits Mária tették világhírűvé a csipkevarrást. A Halasi Csipkemúzeumban megtekinthetjük a csipkevarrás folyamatát és szebbnél szebb elkészült alkotásokat.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az, sok utazással és ügyintézéssel jár. Ez nem teljesen így van, hiszen autólízing, gyorshitel vagy autóhitel esetében Önnek csak annyi a teendője, hogy felkeresi cégünket. Akár használt vagy új autót szeretne venni hitelre, mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást. Nálunk nem akadály a távolság sem, hiszen nem Önnek kell utaznia, mi megyünk házhoz. Modern mobilbankár szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a szerződés aláírását az Ön városában végezzük. Cégünk érdeke, hogy ügyfeleinknek a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtsuk. Mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül, így Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba. A szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon is. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket. Ha kitölti és visszaküldi az ott található igénylőlapot, akkor munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket.