bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kiskunfélegyháza

Titulus: Regionális autóhitel

Kiskunfélegyháza a Kiskunfélegyházi járás központja, Bács-Kiskun megyében, a Kiskunság területén fekszik. Többféle művészeti stílust láthatunk az épületeken. A Hattyú-ház klasszicista stílusban épült Mayerhoffer János tervei alapján az 1820 években.

Petőfi Sándor apja bérelt itt mészárszéket. Később a város tulajdonába került az épület, amit le akartak bontani, hogy helyére kultúrpalotát építsenek, de ez a terv meghiúsult. 1965-ben felújították és ide költözött a Petőfi Sándor Könyvtár, mely a mai napig itt található. Kiskunfélegyháza jelentős iskolaváros. A térségből sok fiatal ide jár gimnáziumba és középiskolába. Leghíresebb oktatási intézményei, melyek a régióban a legelismertebb gimnáziumnak számítanak, a Móra Ferenc Gimnázium és a Petőfi Sándor Gépészeti és Informatikai Szakképző Iskola. Felsőoktatási intézményeknek is van a városban kihelyezett tagozata, a Pannon Egyetemnek és a Szolnoki Főiskolának. További középületek vonzzák ide a környező települések lakóit, mint például a Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ illetve a Városi Kórház.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön Kiskunfélegyházán vagy környékén lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne felvenni. A szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utazni ha új vagy használt autót szeretnének venni hitelre. Tudunk mindenben segíteni. Akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha jelenlegi, meglévő hitelét szeretné lecserélni, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található igénylőlapot és elküldi munkatársunk részére. A beérkezést követően mi egy napon belül felkeressük Önt és megbeszéljük a részleteket. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi hozzánk. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megjelölt helyre.