bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Sárvár

Titulus: Regionális autóhitel

Sárvár Vas megye középső részén, a Dunántúlon található, a Rába két partján fekszik. Már az őskorban lakták, amit a feltárt leletek bizonyítanak, az edénytöredékek, a bronzeszközök és a temetők maradványai.

A földvárat a Gyöngyös és a Rába összefolyásánál építették a magyarok, a német támadások ellen. A vár első említése 1192-ből való, az 1280-as évekig királyi tulajdonban volt. A Kőszegi család tulajdona a feudális anarchia idején lett. 1327-ben Károly Róbert birtokába került, aki kiváltságokat adományozott a mai belváros területén álló Sársziget lakóinak. További tulajdonosok váltották egymást, mikor 1534-ben Kanizsai Orsolya feleségül ment Nádasdy Tamáshoz, így Sárvár a Nádasdy család birtokába került. Nádasdy Tamás művelt humanista volt, így a településen hazánk egyik kulturális centrumát hozta létre. 1534-ben iskolát, 1537-ben pedig nyomdát alapított. Utóbbi élére Sylvester Jánost nevezte ki, aki 1541-ben kinyomtatta az Újtestamentum fordítását, mely Magyarország első, magyar nyelven nyomtatott könyve.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már könnyen és gyorsan megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a térségben lakunk, ahol a hitelt intéző cég található. Ha minket választ, akkor nem akadály a távolság, modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően házhoz megyünk, az ország bármely területén és segítünk elintézni autóhitelét, autólízingét vagy gyorskölcsönét. Ha nincs ideje és kényelmes, gyors ügyintézésre vágyik, akkor keressen fel minket bátran. Így nem számít, hogy Ön akár Sárváron él, hiszen mi megyünk házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyi a teendője, hogy felvegye a kapcsolatot cégünkkel, a többit már mi intézzük. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva elég, ha kitölti az igénylőlapot és visszaküldi nekünk. Munkatársunk egy napon belül felkeresi Önt, hogy megbeszéljék a részleteket és az ügyintézés innentől kezdve interneten és telefonon keresztül is megoldható. A dokumentumokat, melyek szükségesek a hitelhez, elküldheti emailben vagy faxon.