bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Tapolca

Titulus: Regionális autóhitel

Tapolca Veszprém megye déli, a Balaton-felvidék nyugati részén fekszik, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A Tapolcza név magas pontot jelent, magyar eredetű szó.

A település első írásos említése a tizenkettedik század végéről származik, amikor III. Béla udvari papjának egy berket ajándékozott erről a területről. 1217 körül II. András Turul ispánt adományozta meg a területtel, melynek neve ekkor Turultapolcza lett. Ekkor épült meg a román stílusú templom és a kúria, melyeknek ma is láthatók maradványai. A tizennegyedik században a mezővárossá fejlődött település az egyházmegye tizedszedési központja lett, vámhellyé és a zalai esperesség központjává vált. Tapolca hazánk negyedik leghosszabb barlangrendszere. A Tavasbarlangot 1903-ban fedezték fel, körülbelül tíz év múlva meg is nyitották a látogatók előtt. Másik turisztikai célpont a Kórház-barlang, melyet a kórház területén fedeztek fel. Különleges klímája miatt a barlangot gyógyászati célokra használják.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utazni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretnének intézni. Ha Ön Tapolcán lakik, akkor sem kell kimozdulnia otthonról, mert a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megadott helyre, otthonába vagy akár munkahelyére. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és elküldi munkatársunk részére. A beérkezést követően mi egy napon belül jelentkezni fogunk Önnél és egyeztetjük a részleteket. Az ügyintézés többi részét pedig telefonon és interneten keresztül is meg tudjuk oldani. A dokumentumokat, amik a hitel bírálatához szükségesek pedig elég, ha emailben vagy faxon küldi el hozzánk. A szerződést egy-két napon belül kézhez is kapja, munkatársunk elviszi az Ön által megjelölt helyre.