bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Bonyhád

Titulus: Regionális autóhitel

Bonyhád a negyedik legnagyobb település Nógrád megyében, a Dunántúli-dombság keleti részén fekszik. Gyakran nevezik a Völgység fővárosának. Az államalapítás után kezdtek itt letelepedni a különböző népcsoportok.

A település a tizennyolcadik században indult fejlődésnek, 1782-ben Bonyhád mezőváros lett, a Völgység központjává vált. 1872-ben község, 1903-ban pedig nagyközség lett. 1973-ban hozzácsatolták Majost és Tabódot. 1977-ben pedig városi címet kapott. 1909-ben megalakult a bonyhádi zománcedénygyár, 1917-ben pedig a cipőgyár. Ezek mind fontos szerepet töltöttek be a település életében. Bonyhád az első város, ahol először állítottak szobrot Wass Albert erdélyi író, költő emlékére. A térségben gyógyvizet is találtak, így az ide látogatók a termálfürdő adta lehetőségeket is kihasználhatják. Számos egyesület és szervezet növeli tevékenységével a város hírnevét, mint például a Bonyhádi Fúvós Egyesület, a Könyv-Kultúra Közhasznú Egyesület, a Bonyhádi Székely Kör.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket az ország számos területéről, ha autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt szeretnének. Legyen szó új vagy használt autó vásárlásáról hitelre, illetve a régi eladásáról, mi mindenben tudunk segíteni, méghozzá úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető. Önnek nem kell befáradnia irodánkba, akár Bonyhádon is lakhat, akkor sem kell egy lépést sem tennie, mert a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Az ügyintézést a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon, interneten és telefonon keresztül bonyolítjuk. A bírálathoz szükséges dokumentumokat pedig faxon vagy emailben is elküldheti hozzánk. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti, majd visszaküldi nekünk az ott található igénylőlapot. Munkatársunk, a beérkezést követően egy napon belül felkeresi Önt és megbeszélik a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük otthonába vagy munkahelyére.