bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Bátonyterenye

Titulus: Regionális autóhitel

Bátonyterenye a harmadik legnagyobb város Nógrád megyében. A Mátra, a Cserhát, a Karancs és a Medves találkozásánál fekszik. Jelentős archeológiai lelőhelyek találhatók itt, melyek bizonyítják, hogy a település már a bronzkorban lakott volt, i.e. 1500 körül.

Első írásos emlék a térséggel kapcsolatban viszont csak 1216-ból került elő. 1984-ben jött létre Bátonyterenye, mégpedig Nagybátony, Kisterenye és Szúpatak egyesítésével. 1989-ben kapta meg a városi rangot. Számos látnivaló található a városban. Érdemes megnézni például a Gyürky-Solymossy Kastélyt, mely a kisterenyei városrészen található. Az épület késő barokk stílusban készült 1790-ben. A hozzá tartozó hatalmas területű őspark természetvédelmi terület, mivel számos ritka növényfaj található itt . Abonyi Lajos író emlékművét is itt állították fel. Ő Bátonyterenye híres szülötte. A kastélyhoz vezető út mellett a falu régi emlékeit, épületeit őrzik. Itt láthatjuk a Palóc Tájházat, mely a város egyik nevezetessége. A tizenkilencedik században épült népi lakóház, melyben helytörténeti gyűjteményt alakítottak ki.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt, keresse fel cégünket. Ha új vagy használt autót szeretne venni hitelre, vagy lecserélné jelenlegi kölcsönét egy kedvezőbbre, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb megoldást. Cégünk garantálja a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Ha Bátonyterenyén lakik, Önnek akkor sem kell utaznia, hiszen mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük a szerződést az Ön lakóhelyére. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. A beérkezést követően, munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket. Pár napon belül elintézünk mindent telefonon és interneten keresztül, így Önnek nem kell befáradnia irodánkba. A szükséges dokumentumokat pedig emailen és faxon keresztül is elküldheti hozzánk. A szerződést oda visszük, ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére.