bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Abony

Titulus: Regionális autóhitel

Abony a Ceglédi kistérségben, Pest megye délkeleti részén található, a Duna-Tisza közében helyezkedik el. 1450-ben említik először Aban néven. A török hódoltság alatt majdnem teljesen elpusztult a település, de a 18. században kezdett újra benépesedni.

Mezővárosi rangot kapott 1748-ban. Irodalmi vonatkozásai is vannak a városnak. Petőfi Sándor eltöltött egy éjszakát egy abonyi fogadóban, amikor Pest felé utazott Nagyszalontáról, ennek hatására említi meg a város nevét az „Úti levelek”-ben. Kodály Zoltán egyik dalművében, a „Háry János”-ban is megjelenik a település, az itt élő Abony János jegyezte le az alábbi sorokat: „Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik”. Háry Gyula drámaíró gyerekkorának nagy részét itt töltötte, a Született 1900-ban című emlékkötetében több alkalommal meg is említi ennek kapcsán Abony nevét. A térségben jellemző a szántóföldi művelés, a talaj nagyon jó minőségű, termékeny fekete föld, csak kis részen van homokos talaj. Továbbá jelentős a szőlő- és gyümölcstermesztés is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az, sok ügyintézéssel, utazással jár. Ha cégünket választja, nem kell amiatt aggódnia, hogy sok idejébe és fáradtságába telik, mire hozzájut a kívánt összeghez. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, kérjen tőlünk ajánlatot. Ha Abonyban lakik, akkor sem kell befáradnia irodánkba, mi visszük házhoz a szerződést. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető. Ügyfeleinknek garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat, melyek a bírálathoz kellenek, elküldheti nekünk faxon és emailben is. Ha új vagy használt autót szeretne hitelre vagy nem elégedett jelenlegi kölcsönével, forduljon hozzánk bizalommal, mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket. Ha kitölti és visszaküldi az ott található űrlapot, akkor munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. A szerződéskötést pedig pár napon belül készhez kapja, kollégánk az Ön által megadott helyre viszi, otthonába vagy munkahelyére.