bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Sopron

Titulus: Regionális autóhitel

Sopron a Soproni-hegység és a Balfi-dombság mellett, az Ikva-patak völgyében fekszik, a Sopron-Fertődi kistérség székhelye. Győr-Moson-Sopron megye hatvanezer lakosú városa, mely „A leghűségesebb város” címet kapta.

Ez a térség az őskor óta lakott terület. A római korban két fontos útvonal is áthaladt az akkor Scarbantia nevű városon. A belváros történelmi hangulatú utcái között sok műemléket felfedezhetünk. Találkozhatunk gyönyörű boltíves kapukkal, erkélyekkel és a városfal maradványaival, melyek művészi egységet alkotnak. Sopron 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. Ez nem meglepő, hiszen műemlékek tekintetében hazánk második leggazdagabb városa. Az ide látogatók először általában a Fő teret nézik meg, de érdemes bejárni a történelmi városrész hangulatos utcáit is, ahol gótikus, barokk és reneszánsz építészeti megoldásokkal egyaránt találkozhatunk. A Soproni borvidék az Alpok és a Soproni-hegység lábánál illetve a fertő-tó déli partján fekszik, hazánk egyik történelmi borvidéke.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne intézni, nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell órákat utazni emiatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön például Sopronban vagy környékén lakik, hiszen a szerződést mi visszük az Ön által megjelölt helyre, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy megbeszéljék a részleteket. A dokumentumokat pedig, amik a hitelbírálathoz szükségesek, elég, ha emailen vagy faxon keresztül küldi el hozzánk. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk le, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük az Ön által megadott helyre.