bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Makó

Titulus: Regionális autóhitel

Makó a Maros jobb partján fekszik, Csongrád megyében, Dél-Alföldön található. Makó hagymatermesztéséről híres, ennek titka a páratlan adottságokat nyújtó „fekete föld”. A réti agyag, a vályoggal fedett löszhát és a Maros folyami hordalékának keveréke adja ezt a kivételes minőséget és szilárdságot.

A település régóta létezik, többször lerombolták a török hódoltság alatt, de lakói mindig visszatértek. Népesség alapján a tizenkilencedik század végén a történelmi Magyarország tizenkettedik legnagyobb városa volt. A szellemi élet nagyon fellendült, amikor Makóban tevékenykedett József Attila, Juhász Gyula, Móra Ferenc és Pulitzer József. A város kulturális élete nagyon fejlett, több díjat is kapott, mint például a Magyarország Legvirágosabb Városa és az Európai Ezüstérmes Város díjat. Ez köszönhető a tudatos környezetszépítésnek, melyre a lakosságot a Virágos Makóért programmal ösztönözték. A város elnyerte az Idősbarát Önkormányzat díját, ezen kívül az Európa Oklevelet az Európai Uniótól. 2007-ben pedig nem sokkal lemaradva lett második az Év települése versenyen. Továbbá minden évben rendeznek fesztiválokat, népszerű a Grillfesztivál, a Hagymabál, a Hagymakarnevál és még számos rendezvény.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket, ha autólízinget, autóhitelt vagy gyorshitelt szeretnének az ország számos területéről. Legyen szó új vagy használt autó vásárlásáról, a régi eladásáról vagy jelenlegi hitelének lecseréléséről, mi tudunk ebben segíteni, méghozzá úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról. Akár Makóban lakik, nem kell aggódnia, modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük a szerződést oda, ahova Ön szeretné. A hitelhez szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailen vagy faxon keresztül. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki az ott található igénylőlapot, majd küldje vissza nekünk. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és ha ajánlatunk megfelelő, akkor elindítjuk a kérelmet. Garantáljuk a legkényelmesebb és leggyorsabb ügyintézést, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni.