bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Autóhitel ügyintézés

Titulus: Autóhitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Bizonyos esetekben szinte elkerülhetetlen, hogy autóhitelt igényeljünk, hiszen a mai gazdasági viszonyok mellett nagyon keveseknek sikerül többmilliós megtakarítást felhalmozni.

Autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Szerencsére ma már nem csak az autók és a hitelek közül válogathat, hanem a segítség is szinte házhoz jön. Az autóhitel ügyintézés során kiválasztjuk önnek a az általunk elérhető legjobb konstrukciót.

Egy hitelközvetítő cég sokkal tapasztaltabb ezen a téren, mint mi vagyunk, ismeri a legkülönbözőbb konstrukciókat, és jó eséllyel megtalálja számunkra a legmegfelelőbb autóhitelt.

Kalkulátor

A futamidő 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Érthető, ha hozzá nem értésünk okán amiatt aggódunk, hogy nem a legmegfelelőbb autóhitelt választjuk, és túl magas lesz a törlesztőrészlet vagy épp túl hosszú futamidő, és évek múlva is még mindig csak a kamatokat törlesztjük. Érdemes ilyenkor segítséget kérni egy szakképzett ügyintéző személyében, vagy legalább egyik lehetőségként megnézni egy ilyen oldalt, legfeljebb csupán informálódunk egy kicsit, és ha mégsem szimpatikus, még mindig választhatunk más megoldást. Egy hitelközvetítő cég sokkal tapasztaltabb ezen a téren, mint mi vagyunk, ismeri a legkülönbözőbb konstrukciókat, és jó eséllyel megtalálja számunkra a legmegfelelőbb autóhitelt. Egy próbát legalábbis mindenképp megér, hogy felkeressünk egy ilyen céget.

Ma már szinte el sem tudjuk képzelni, milyen nehéz volt pár évtizede gépkocsihoz jutni. Évekig kellett gyűjtögetni rá, aztán jött újabb pár év, a várakozás az új autóra. Ma pedig egyszerűen besétál az ember egy autószalonba vagy egy használtautó telepre, kiválasztja a megfelelő gépjárművet, és már az övé is lehet. Vagy ha nem rendelkezik elég készpénzzel, autóhitelt vesz fel, és pár nap vagy hét múlva már új szerzeményét vezetheti. Ez persze nem azt jelenti, hogy manapság egyáltalán nem kell alaposan megfontolnunk, mit is szeretnénk, mielőtt megvesszük az autót. Először is, a bőség zavara csak nehezíti a döntést, hiszen számtalan típusból válogathatunk. Elegáns legyen vagy sportos, a lóerő a lényeg vagy a praktikum, esetleg egyszerűen egy megbízható családi autóra van szükségünk… Az autóhitel ügyintézés tekintetében hasonlóan széles a skála: 12 hónapos vagy 96 hónapos futamidő, önerő… Míg az autók területén sokan mozgunk otthonosan, főleg a férfiak, az autóhitel ügyintézés tekintetében ez már koránt sincs így.

Mindenki abban reménykedik, hogy sosem szorul majd rá, hogy hitelt vegyen fel. Főleg, ha egyáltalán nem ért a pénzügyekhez, hiszen attól fél, hogy félreért valamit, vagy az ügyintézés során elkerülik a figyelmét az apró betűs részek, és a rossz döntés eredményét évekig „élvezheti” egy akkora törlesztőrészlet személyében, amelyet alig tud kigazdálkodni a havi költségvetésből. Ennek elkerülése végett inkább takarékoskodik, és csak akkor vásárol meg egy nagyobb értékű új műszaki cikket vagy bútort, ha már a rendelkezésére áll az összeg. De vannak olyan helyzetek, amikor azonnal szükségünk van egy bizonyos eszközre, így nincs lehetőségünk arra, hogy hónapokig, sőt, akár évekig takarékoskodjunk, mielőtt megvesszük. Ilyen eset például, ha már hónapok óta állást keresünk, és végre kapunk egy ajánlatot, de mi Budapesten lakunk, a munka pedig vidéken lenne (vagy fordítva), és nincs autónk. Ha úgy döntünk, elfogadjuk az állást, és vállaljuk az ingázást, szükségünk lesz egy gépkocsira - hacsak nem kapunk céges autót.

De ez nem is probléma, hiszen nem lehet mindenki pénzügyi zseni; baj csak akkor van, ha ezt nem ismerjük be, és meggondolatlanul beleugrunk egy hitelbe. Ennek ugyanis aztán évekig ihatjuk a levét, és aggódhatunk azon, hogy nem fogjuk tudni kigazdálkodni a havi törlesztőrészleteket.

Szerencsére ma már nem csak az autók és a hitelek közül válogathat, hanem a segítség is szinte házhoz jön. Az autóhitel ügyintézés során kiválasztjuk önnek a legjobb konstrukciót. Ha úgy érzi, nem ért a pénzügyekhez annyira, hogy teljesen egyedül vágjon bele az autóhitel ügyintézésbe, egyedül válassza ki a megfelelő autóhitelt, ne habozzon segítségünket kérni.