bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

A gépjármű fedezetes gyorskölcsön előnyei

Hiteligénylésnél az embernek általában három kívánsága van: a pénzt minél gyorsabban megkapjuk, a törlesztőrészlet legyen minél alacsonyabb, a kockázat pedig minél kisebb. Ha sürgősen pénzre van szükségünk, nincs időnk a hosszadalmas ügyintézési procedúrára.
[2012-10-24]

Gyorskölcsönt késedelem nélkül?

Ha sürgősen pénzre van szükségünk, ezért hitelt veszünk fel, könnyen az elhamarkodott döntéseink áldozatává válhatunk. Hiszen, ha szorít az idő, lehet, hogy nem gondoljuk át elég alaposan, mivel is jár a választott konstrukció.
[2012-10-16]

Autóhitel: most megéri a pénzét!

A gazdasági helyzet miatt napjainkban valóban igen kedvezményesen hozzájuthatunk a használt autókhoz. Általánosságban elmondható, hogy érdemes akár egy rövidebb futamidejű, kisebb összegű autóhitelt igényelni csak azért, hogy tudjunk vásárolni egy használtautót.
[2012-10-04]

Kifejezetten erős a magyar autóhitel-piac

Miközben Európában folyamatosan csökken az eladott új gépkocsik száma, addig Magyarországon nő. A többség természetesen nem zsebből fizeti az új kocsi árát, ezért az autóhitel népszerű hazánkban. A megfelelő konstrukciók biztonságosak és nagyon kedvezőek.
[2012-10-01]

Csökkenhet az autóhitel költsége a fehérlista miatt?

Azokat az ügyfeleket, akik nem fizették rendben autóhitelüket, már nagyon régóta számon tartották a pénzintézetek, hiszen az ő érdekük az, hogy olyanoknak hitelezzenek, akik rendben vissza fogják fizetni az összeget. Az adósok feketelistája korábban a BAR volt (bankközi adóinformációs rendszer), amelyet néhány éve fölváltott a KHR (központi hitelinformációs rendszer).
[2012-10-01]

A hitelre történő autóvásárlás menete

Ha hitelre szeretne autót vásárolni, mert a készpénzes fizetéshez jelenleg nem áll a rendelkezésére elegendő anyagi forrás, de úgy gondolja, így viszont hosszadalmas és fárasztó procedúrának néz elébe, vegye igénybe egy hiteltanácsadó segítségét.
[2012-09-17]

Kedvezőbb törlesztőrészlet autóhitel átütemezéssel

Hitelre vásárolt autót, de úgy érzi, kedvezőtlen konstrukciót kapott, és túl magas törlesztőrészletet fizet havonta? Szívesen váltana valami jobbra? Az autóhitel-átütemezés igénybe vételével ez lehetséges. Az egyes hitelintézetek különböző konstrukciói között ma már lehet, hogy találna egy, az ön számára megfelelőbb lehetőséget is.
[2012-09-10]

Váltson kedvezőbb autóhitelre!

Ha évekkel ezelőtt hitelt vett fel, mert autóra volt szüksége, és csak így engedhette meg magának, biztosan az akkor elérhető legjobb konstrukciót választotta. Azonban azóta számos új hitelkonstrukció jelent meg a piacon, így könnyen lehetséges, hogy egy másik kedvezőbbnek bizonyulna jelenlegi hitelénél.
[2012-09-08]

IMI Autóhitel - komplex szolgáltatás ingyen

Az IMI Autóhitel egy ingyenes autóhitel szolgáltatáscsomag. Röviden összefoglalva: országos, díjmentes autóhitel ügyintézés gyorsan, mindössze néhány nap alatt.
[2012-09-04]
 

Iratkozzon fel a BankiHitel.hu információs hírlevelére!
Hírlevelünkben tájékoztatást adunk az aktuális hitelekről, hitellehetőségekről.
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.

Hírlevél

spacer
2005-2014 © Bankihitel Kft. | RSS RSS forrás |
Ugrás a lap
tetejére!