bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Motorvásárlás hitelre könnyedén

Nagyon régen vágytam már egy motorra. Meg is volt a nagy álmom egy Honda CBR600. Sajnos készpénzre nem tudtam volna megvásárolni, mert nem volt megtakarított pénzem. Így egy ismerősöm segített a keresgélésben, és ő adta az ötletet, hogy vegyek fel hozzá hitelt.
[2012-12-02]

Gyors hitel megoldás Karácsonyra

Az ünnepek közeledtével szeretnénk felújítani a konyhát, de év közbeni megtakarításunk sajnos nem volt. Idén Karácsonykor nálunk gyűlik össze a család, és szeretnénk kicsit lenyűgözni mindenkit, mint ahogy ők is tették ezt az elmúlt években.
[2012-11-23]

Szeretne szabad felhasználású gyors kölcsönt?

Miért kedvezőbb az autó fedezetes gyorshitel mint a személyi kölcsön? Ha rendelkezik saját autóval, igénybe veheti a szabad felhasználású gyors hitelt, amely sokkal kedvezőbb feltételeket nyújt az Ön számára mintha egy egyszerű, személyi kölcsönt választ.
[2012-11-22]

Opció? Az én autómon? Lehetetlen.

Pedig lehetséges. Ha Önnek már volt autóhitele, finanszírozással vásárolta gépjárművét, akkor sajnos előfordulhat, hogy az adósság visszafizetését követően, - amikor egy újabb hitelt szeretne rá felvenni, vagy el szeretné adni - akkor szembesül vele, hogy jelenleg még a jármű nyilvántartási rendszerben úgynevezett opció van az autón.
[2012-11-20]

Hogyan intézzük autóhitelünket?

Autót szeretne hitelre vásárolni? Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ezt megvalósítsák. Nézzük, mit is kell tennünk!
[2012-11-16]

Az Autóhitel Portál célja

Az Autóhitel Portált azzal a céllal alapították, hogy a hitelt felvenni kívánó ügyfelek számára teljes körű, hitelügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtson, illetve segítsen megválaszolni a gépjármű-finanszírozás folyamata közben felmerülő kérdéseket.
[2012-11-02]

Gyorskölcsön online

Egy kölcsön esetében általában vagy a kockázat nagy vagy a THM, és az ember gyakran nem tudja, a két rossz közül melyiket válassza. Ráadásul, ha sürgősen kell a pénz, nincs is olyan sok időnk ilyesmin töprengeni, hiszen azért a hitelbírálat és a pénz folyósítása sem történik meg két perc alatt.
[2012-10-29]

A gépjármű fedezetes gyorskölcsön előnyei

Hiteligénylésnél az embernek általában három kívánsága van: a pénzt minél gyorsabban megkapjuk, a törlesztőrészlet legyen minél alacsonyabb, a kockázat pedig minél kisebb. Ha sürgősen pénzre van szükségünk, nincs időnk a hosszadalmas ügyintézési procedúrára.
[2012-10-24]

Gyorskölcsönt késedelem nélkül?

Ha sürgősen pénzre van szükségünk, ezért hitelt veszünk fel, könnyen az elhamarkodott döntéseink áldozatává válhatunk. Hiszen, ha szorít az idő, lehet, hogy nem gondoljuk át elég alaposan, mivel is jár a választott konstrukció.
[2012-10-16]