bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Autók finanszírozása

Autófinanszírozás esetén kaphatunk kölcsönt új és használt gépjárműre is. Néhány alapvető információ azzal kapcsolatban, hogyan is finanszírozható egy autó. A gépjárművet lehet finanszírozni lízing és hitel formájában is. Válaszható devizanem a magyar forint vagy az euró.
[2012-12-03]

Gépjármű fedezetes gyorshitel

Amennyiben fel tudja ajánlani fedezetként a meglévő tehermentes autóját, motorját, akkor szabad felhasználású hitelhez juthat, sokkal kedvezőbb konstrukcióval, mint a fedezet nélküli hitelek esetében.
[2012-12-02]

Motorvásárlás hitelre könnyedén

Nagyon régen vágytam már egy motorra. Meg is volt a nagy álmom egy Honda CBR600. Sajnos készpénzre nem tudtam volna megvásárolni, mert nem volt megtakarított pénzem. Így egy ismerősöm segített a keresgélésben, és ő adta az ötletet, hogy vegyek fel hozzá hitelt.
[2012-12-02]

Gyors hitel megoldás Karácsonyra

Az ünnepek közeledtével szeretnénk felújítani a konyhát, de év közbeni megtakarításunk sajnos nem volt. Idén Karácsonykor nálunk gyűlik össze a család, és szeretnénk kicsit lenyűgözni mindenkit, mint ahogy ők is tették ezt az elmúlt években.
[2012-11-23]

Szeretne szabad felhasználású gyors kölcsönt?

Miért kedvezőbb az autó fedezetes gyorshitel mint a személyi kölcsön? Ha rendelkezik saját autóval, igénybe veheti a szabad felhasználású gyors hitelt, amely sokkal kedvezőbb feltételeket nyújt az Ön számára mintha egy egyszerű, személyi kölcsönt választ.
[2012-11-22]

Opció? Az én autómon? Lehetetlen.

Pedig lehetséges. Ha Önnek már volt autóhitele, finanszírozással vásárolta gépjárművét, akkor sajnos előfordulhat, hogy az adósság visszafizetését követően, - amikor egy újabb hitelt szeretne rá felvenni, vagy el szeretné adni - akkor szembesül vele, hogy jelenleg még a jármű nyilvántartási rendszerben úgynevezett opció van az autón.
[2012-11-20]

Hogyan intézzük autóhitelünket?

Autót szeretne hitelre vásárolni? Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ezt megvalósítsák. Nézzük, mit is kell tennünk!
[2012-11-16]

Az Autóhitel Portál célja

Az Autóhitel Portált azzal a céllal alapították, hogy a hitelt felvenni kívánó ügyfelek számára teljes körű, hitelügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtson, illetve segítsen megválaszolni a gépjármű-finanszírozás folyamata közben felmerülő kérdéseket.
[2012-11-02]

Gyorskölcsön online

Egy kölcsön esetében általában vagy a kockázat nagy vagy a THM, és az ember gyakran nem tudja, a két rossz közül melyiket válassza. Ráadásul, ha sürgősen kell a pénz, nincs is olyan sok időnk ilyesmin töprengeni, hiszen azért a hitelbírálat és a pénz folyósítása sem történik meg két perc alatt.
[2012-10-29]