Autóhitel 2011
Banki Hitel logó Gyorskölcsön 2009
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Autóhitel: most megéri a pénzét!

A gazdasági helyzet miatt napjainkban valóban igen kedvezményesen hozzájuthatunk a használt autókhoz. Általánosságban elmondható, hogy érdemes akár egy rövidebb futamidejű, kisebb összegű autóhitelt igényelni csak azért, hogy tudjunk vásárolni egy használtautót.
[2012-10-04]

Kifejezetten erős a magyar autóhitel-piac

Miközben Európában folyamatosan csökken az eladott új gépkocsik száma, addig Magyarországon nő. A többség természetesen nem zsebből fizeti az új kocsi árát, ezért az autóhitel népszerű hazánkban. A megfelelő konstrukciók biztonságosak és nagyon kedvezőek.
[2012-10-01]

Csökkenhet az autóhitel költsége a fehérlista miatt?

Azokat az ügyfeleket, akik nem fizették rendben autóhitelüket, már nagyon régóta számon tartották a pénzintézetek, hiszen az ő érdekük az, hogy olyanoknak hitelezzenek, akik rendben vissza fogják fizetni az összeget. Az adósok feketelistája korábban a BAR volt (bankközi adóinformációs rendszer), amelyet néhány éve fölváltott a KHR (központi hitelinformációs rendszer).
[2012-10-01]

A hitelre történő autóvásárlás menete

Ha hitelre szeretne autót vásárolni, mert a készpénzes fizetéshez jelenleg nem áll a rendelkezésére elegendő anyagi forrás, de úgy gondolja, így viszont hosszadalmas és fárasztó procedúrának néz elébe, vegye igénybe egy hiteltanácsadó segítségét.
[2012-09-17]

Kedvezőbb törlesztőrészlet autóhitel átütemezéssel

Hitelre vásárolt autót, de úgy érzi, kedvezőtlen konstrukciót kapott, és túl magas törlesztőrészletet fizet havonta? Szívesen váltana valami jobbra? Az autóhitel-átütemezés igénybe vételével ez lehetséges. Az egyes hitelintézetek különböző konstrukciói között ma már lehet, hogy találna egy, az ön számára megfelelőbb lehetőséget is.
[2012-09-10]

Váltson kedvezőbb autóhitelre!

Ha évekkel ezelőtt hitelt vett fel, mert autóra volt szüksége, és csak így engedhette meg magának, biztosan az akkor elérhető legjobb konstrukciót választotta. Azonban azóta számos új hitelkonstrukció jelent meg a piacon, így könnyen lehetséges, hogy egy másik kedvezőbbnek bizonyulna jelenlegi hitelénél.
[2012-09-08]

Használtautót vettünk alkusz segítségével

Mivel a család kicsi kocsija eléggé elhasználódott az utóbbi évek során, a kupaktanács úgy döntött, hogy beruház egy használt autóra, ami képes kiszolgálni az új igényeket: gyerkőcszállítás, nagybevásárlás, hétvégi utazás a nagyszülőkhöz.
[2012-09-07]

IMI Autóhitel - komplex szolgáltatás ingyen

Az IMI Autóhitel egy ingyenes autóhitel szolgáltatáscsomag. Röviden összefoglalva: országos, díjmentes autóhitel ügyintézés gyorsan, mindössze néhány nap alatt.
[2012-09-04]

Autóhitel alkusz: az igazi vadász

Szeretné, ha nem önnek kellene vadásznia a legjobb hitelkonstrukciókra, hanem például egy szakértő, az Autóhitel Alkusz Vadász versenyezne önért? Akkor bízza autóhitelének kiválasztását egy alkuszra, aki az ön igényeire szabva levadássza önnek a legjobb konstrukciót!
[2012-09-04]
 

Iratkozzon fel a BankiHitel.hu információs hírlevelére!
Hírlevelünkben tájékoztatást adunk az aktuális hitelekről, hitellehetőségekről.
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.

Hírlevél

spacer
2005-2014 © Banki Hitel Kft. | RSS RSS forrás |
Ugrás a lap
tetejére!