bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Tiszaújváros

Titulus: Regionális autóhitel

Tiszaújváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Ipari város, a szocialista iparosításnak köszönheti létrejöttét. 1955-ben kezdték el Tiszaszederkény mellett építeni. Egészen 1970-ig ugyanezen a néven szerepelt.

Először egy hőerőművet építettek, majd megkezdték a Tiszai Vegyi Kombinát építését is. 1961-ben a festékgyár kezdte meg működését, majd a műtrágyagyár, a polietiléngyár és az olefingyár is követték. Lakótelepek jöttek létre, mivel a munkásoknak lakónegyedekre volt szükségük. 1961-ben az új településre költözött a községi tanács is. Az 1960-as években még inkább megindult az építkezés. A hetvenes évekre elkészült két általános iskola, egy középiskola és egy művelődési központ is. Lenin születésének századik évfordulóján, 1970-ben a város felvette a Leninváros nevet. A nyolcvanas években lelassult a fejlődés. 1991-ben, a rendszerváltás után a város már Tiszaújváros néven szerepelt.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha cégünket választja, akkor Önnek nem kell órákat utaznia, ha például Tiszaújvárosban él, hogy aláírja a szerződést. Akár új autót szeretne hitelre vagy nem elégedett régi hitelével, mi ebben is tudunk segíteni, megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell személyesen bejönnie irodánkba, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy akár munkahelyére is. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található űrlapot. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog, hogy ajánlatot tegyen Önnek. A további ügyintézés már gyorsan zajlik, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni. A dokumentumokat pedig, melyek a bírálathoz szükségesek, elküldheti emailben vagy faxon. Így egy-két napon belül megkaphatja a kívánt összeget.