bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Törökbálint

Titulus: Regionális autóhitel

Törökbálint a Budaörsi kistérségben, Pest megye nyugati részén található. A városon keresztülfolyik a Hosszúréti-patak, mely végül a Dunába ömlik. A patak egyik ágát duzzasztották, így a település északnyugati határában egy hatalmas horgásztó lett kialakítva.

A 2-3. században kezdett fejlődni a térség, mivel elkezdték kiépíteni Pannónia útjait. A 4-5. században viszont több csapás is érte a helyi településeket. Barbár törzsek, majd később a pestis pusztított. Csak a hatodik században kezdtek letelepülni az avarok, akik egészen a honfoglalásig itt is maradtak. A város Török Bálintról kapta a nevét, aki a tizenhatodik században várat építetett itt. A török uralom után pedig a jezsuiták birtokába került. A Loyolai Szent Ignác alapította katolikus szerzetesrend nekilátott az ország újjáépítésének, nagy hangsúlyt fektetve a közép- és felsőoktatásra. Ebben az időben épült újjá a falu temploma is. A város neve 1900-tól lett végül Törökbálint. Hivatalosan 2007-ben kapta meg a városi rangot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha cégünket választja, akkor Önnek nem feltétlenül kell személyesen eljönnie irodánkba. Ha például Törökbálinton lakik, akkor sem kell beutaznia a fővárosba, hogy aláírja a szerződést. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, a papírokat mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy akár munkahelyére is. Akár új autót szeretne hitelre vagy nem elégedett régi hitelével, mi ebben is tudunk segíteni, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található űrlapot. Kollégánk egy napon belül jelentkezni fog és ajánlatot tesz Önnek. Ha ez megfelelő, a további ügyintézés már gyorsan zajlik, mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni. A dokumentumokat pedig, melyek a bírálathoz szükségesek, elküldheti emailben vagy faxon. Így pár napon belül megkaphatja a kívánt összeget.