bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Újfehértó

Titulus: Regionális autóhitel

Újfehértó a Nagykállói kistérségben, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye déli részén található. Két nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza között fekszik. A tizenhetedik század elejéről származik a település első írásos említése, „Uj Fejertho” néven.

Kiváló földrajzi fekvésének köszönheti a lakosság betelepedését. A homokhátat minden oldalról tavak vették körül, így ez kiváló védelmi és rejtőzködési lehetőséget nyújtott az ott élőknek. Másik oka annak, hogy sokan telepedtek itt le, az, hogy ezen a területen ágazott el az Erdélyből Debrecenen át Kálló, illetve Tokaj felé vezető úgynevezett Sóút, mely jelentős kereskedelmi szerepet töltött be. A falu középső és déli részét ma „Magyarvég” elnevezéssel illetik, mivel erre a részre települtek be a legelső lakók, akik magyar etnikumú reformátusok voltak. A református templom 1754-ben épült meg, mely jelenleg műemléki védettséget élvez. 1836-ban Újfehértó elnyerte a mezővárosi címet, mellyel még fontosabb szerepe lett a kereskedelemben.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a városban lakunk, ahol az adott cég található. Nem kell utazni az ügyintézés miatt, akkor sem, ha Ön Újfehértón lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne. Ha minket választ, garantáljuk, hogy a szerződést házhoz visszük az ország bármely területére. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető, mi visszük el a papírokat az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére. . Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Kollégánk hamarosan felkeresi Önt és kezdődhet a bírálat. Az egész ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat sem kell személyesen behoznia irodánkba, elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi nekünk. A szerződést pedig elvisszük a megadott helyre. Önnek mindössze egy-két napot kell várnia a kívánt összeg megérkezéséig.