bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Várpalota

Titulus: Regionális autóhitel

Várpalota a Dunántúlon, Veszprém megye keleti részén található. A megye negyedik legnagyobb települése, a Bakony lábánál fekszik, a Balatontól mindössze harminc kilométerre. A vár a tizennegyedik században készült, majd az évszázadok során többször is átépítették.

A török időkben történelmi jelentőségű események zajlottak itt. Thury Györgyöt, aki a leghíresebb védő volt a térségben, Zrínyi Miklós is megemlíti Szigeti veszedelem című művében. A tizennyolcadik században vált mezővárossá Várpalota. Ebben az időszakban épültek a központban barokk templomok és a Zichy-kápolna. Ybl Miklós tervei alapján készült el a Zichy-kastély, melyet később átépítettek klasszicista stílusban. Szintén klasszicista épület, a tizenkilencedik század közepén épült Zsinagóga is. Jelentős volt a város kézműipara a 18-19. században. Híresek voltak a várpalotai mézesbábosok, vargák és meszesek is. Dinamikus fejlődés kezdődött a tizenkilencedik században. Fontos volt a szénbányászat, melynek köszönhetően jelentős ipari fejlődés kezdődött a huszadik században.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt, forduljon hozzánk bizalommal. Mi segítünk Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb megoldást abban az esetben, ha új vagy használt autót szeretne venni hitelre. Akkor is forduljon hozzánk bátran, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni. Cégünk garantálja a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül is. Ha Várpalotán lakik, akkor sem kell aggódnia a távolság miatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell eljönnie irodánkba, hogy aláírja a szerződést, mert mi visszük el otthonába vagy munkahelyére, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található igénylőlapot és visszaküldi munkatársunknak. A beérkezést követően, egy napon belül felkeressük Önt, hogy egyeztessük a részleteket. Pár napon belül pedig kézhez kapja a szerződést az Ön által megjelölt helyszínen.