bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Vecsés

Titulus: Regionális autóhitel

Vecsés a Monori kistérségben, Pest megye középső részén helyezkedik el. 1323-ban említik nevét először az oklevelek. A török hódoltság alatt elpusztult a település. A tizennyolcadik század végén kezdték csak el az újbóli betelepítést.

Grassalkovich Antal kezdeményezésére több család is ideköltözött a szomszédos községekből. 1797-ben épült meg a római katolikusok plébániája, majd pár évvel később a templom is, melyhez 1835-ben tornyot is építettek. Az 1800-as évek elején több csapás is érte a várost, először tűzvész, majd árvíz pusztított. Számos eseményt rendeznek Vecsésen minden évben. Három napos őszi rendezvény a Vecsési búcsú, melyen rengeteg körhinta, céllövölde és vásár nyújt szórakozási lehetőséget az oda látogatóknak. A Káposztafesztivált szintén minden év szeptemberében rendezik meg. Ezt követi, egy hét eltéréssel a Szüreti Bál. Egyhetes rendezvény a Tavaszi Fesztivál, melyen színházi előadásokat, kulturális programokat, irodalmi esteket és kiállításokat tartanak.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket az ország számos területéről, ha autólízinget, autóhitelt vagy gyorshitelt szeretnének. Legyen szó új vagy használt autó vásárlásáról hitelre, mi tudunk ebben segíteni, méghozzá úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról. Akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha jelenlegi kölcsöne helyett szeretne egy kedvezőbbet. Akár Vecsésen lakik, nem kell beutaznia a fővárosba, mert modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük a szerződést oda, ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére. A hitelhez szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailen vagy faxon keresztül. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki az ott található igénylőlapot, majd küldje vissza nekünk. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és ha ajánlatunk megfelelő, akkor elindítjuk a kérelmet. Garantáljuk a legkényelmesebb és leggyorsabb ügyintézést, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni.