bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Ajka

Titulus: Regionális autóhitel

Ajka Veszprém megyében található, a Kisalföld keleti szélén, a Balatontól nem messze fekszik. Már a kőkorszakból maradtak fent leletek. Előbb a kelták telepedtek le itt, majd a rómaiak és a hunok jelentek meg. A honfoglaló magyarok a tizedik században foglalták el Dunántúlt Árpád fejedelem vezetésével. Ajka több falu összeolvadásából alakult meg a 11-13. században.

Az első írásos említés csak 1214-ből került elő. A település lassan fejlődött, a hirtelen fellendülést a tizenkilencedik század hozta meg. A század közepén felfedezték a szénkészleteket a közeli Csingervölgyben, melynek következtében Neumann Bernát üveggyárat alapított 1878-ban. Az 1900-as évek közepe felé bauxitot találtak, így hamarosan megépült a timföldgyár és az alumíniumkohó. Ennek kiszolgálására létrehozták az erőművet 1941-42-ben. Ajka iparvárossá vált, 1972-re már harminckét üzem alakult itt. 2005-ben megkezdődött az Agóra-terv megvalósítása, melynek következtében a város elkezdett fejlődni, átszerveződni. Sok ügyféllel rendelkezünk az ország számos területéről.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha Ön Ajkán lakik, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell utaznia, ha minket választ. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük otthonába vagy munkahelyére. Nem számít, hogy új vagy használt autót szeretne venni, vagy a régit adná el, mindenre találunk megoldást. Abban az esetben is tudunk segíteni, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni. Mi megkeressük Önnek a legkedvezőbb konstrukciót. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül. A szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon is. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti, majd visszaküldi az ott található űrlapot. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük az Ön által megadott helyre.