Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Random Capital Zrt.

augusztus12

A Random Capital Zrt.-t 2008-ban alapították olyan magyar magánszemélyek, akik kimagasló eredményeket értek el korábban más befektetési vállalkozás vezetőiként. A Társaság munkavállalói átlagosan tíz éves tőkepiaci tapasztalattal rendelkeznek.

A Random Capital igen jelentős időt – a megalakulásától számítva majdnem két évet – töltött azzal, hogy olyan informatikai rendszert építsen ki, amely képes kiszolgálni a legmagasabb szintű befektetői igényeket. Az online rendszer kiépítésének ideje alatt a Random Capital az offline nagybefektetőkre összpontosított, számukra kialakított egy, a piacon egyedülálló konstrukciót, amellyel a veszteséget termelő befektetők a jutalékok mértékének függvényében pénzvisszatérítést kapnak.

2010 áprilisában elindult az online szolgáltatás, amellyel a Random Capital főként a kisbefektetői réteget célozta meg. Három elektronikus kereskedési felület szolgálja ki a Társaság ügyfeleit: a Randi (Random Interface) elnevezésű, letölthető, Windows kompatibilis szoftver; a webes alapú Netboon; valamint a hazai piacon elsőként bevezetett, mobiltelefonokra optimalizált kereskedési platform, a Mobil Broker. Az online szolgáltatások indulásával egyidejűleg lehetőség nyílt a Tartós Befektetési Számlák megnyitásra is, megelőzve ezzel sok nagy múltú piaci szereplőt.

A Random Capital a piacra lépését nyitási kedvezményekkel hirdette, és azon ügyfelek, akik a nyitási időszakban (2010. április 1. és május 31. között) számlát nyitottak a Random Capitalnél, úgynevezett törzsügyfél besorolást kaptak. Ezen törzsügyfelek a későbbiekben nemcsak számos kedvezményben részesülnek (ilyen például a 2012. december 31-ig garantált daytrade 0,1%-os jutalék) de elsőként értesülhetnek a különböző promóciókról is.

2010 májusában – a nyitási akció alatt – a Random Capital a 40 Mrd Ft-ot meghaladó forgalmával az előkelő 11. helyen végzett a Budapesti Értéktőzsde rangsorában, megelőzve ezzel sok nagynevű bankot és befektetési vállalkozást.

2010. június elsejével a Random Capital Zrt. módosította kondíciós listáját és nem csak a magyar piac legkedvezőbb díjait kínálta fel ügyfelei számára, de rögzítette is ezen díjakat 2012. december 31-ig azon ügyfelek részére, akik még ebben az évben megnyitják számlájukat a Társaságnál.

Tekintettel arra, hogy a Társaság tulajdonosai magánszemélyek, valamint a fejlesztések nagyrészt a Társaság munkatársai által történnek, a Random Capital rendkívül gyorsan és rugalmasan tud reagálni a piaci folyamatokra. A Random Capital célja, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtson, amely kondícióinak köszönhetően nemcsak vonzó, de elérhető is a kis- és nagybefektetők számára egyaránt.

Téma: Bankok
Egy hozzászólás  
  1. Kovács Tamás 2010. augusztus 13., 09:22

    A Random Capital valóban nagyon innovatív a Mobil Broker tőzsdei kereskedelmi rendszerüket különösen ajánlom, azoknak akik sokat vannak irodán kívül és követni szeretnék a tőzsdei árakat. Késleltetett adatokkal ingyen is elérhető bárki számára.

    Kovács Tamás

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: