Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Jelzálogkölcsön ingatlanfedezettel

május14

A jelzálogkölcsön lényege, hogy Ön egy ingatlan bevonásával jelentős összeghez jut. Minden jelzáloghitel erről szól, de micsoda különbségek vannak az egyes bankok által nyújtott kölcsönök között!

Ha spórolni szeretne a pénzével, és mindennek utánajárni, rengeteg időt fog elvesztegetni arra, hogy rossz jelzálogkölcsönöket ismer meg és selejtez ki. Ha pedig az idejét akarja megkímélni, és felveszi a jelzálogkölcsönét az Önhöz éppen közel eső egyik pénzintézetben, azzal viszont rengeteg pénzt dobhat ki az ablakon, mert esetleg rossz hitelt választott. Hogyan lehet kitörni az ördögi körből?

A segítségünkkel biztosan! Több éves tapasztalattal, számtalan elégedett ügyféllel a hátunk mögött talán nem nagyképűség kijelenteni, hogy cégünk ismeri a hitelfelvétel gondjait és a megoldásokat is. A jelzálogkölcsönök piacának folyamatos figyelése biztosítja, hogy ha minket választ, a parttalan kínálatból a legjobb ajánlatot ismerheti meg. Mi előre kiválasztjuk Önnek a legkiválóbb, vagyis legolcsóbb hitelt. Ha a hitelpiacon változás állna be, új konstrukció jelenne meg, vagy valamelyik bank akciókkal állna elő, azt is rögtön beépítjük kínálatunkba, és ha hozzánk fordul, a legutolsó állás szerinti legjobb hitelt veheti fel. Most pedig lássuk a részleteket! A jelzálogkölcsönök szabad felhasználású kölcsönök, a nyaralástól a lakodalmon át a cégindításig bármire elköltheti. A hitel nagy előnye, hogy nem kell előzetesen megmondania, mire szeretné költeni (hiszen bármi közbejöhet, ami miatt a hitelt mégis máshogyan kell elkölteni), és utólag sem kell számlákat, igazolásokat bemutatnia. Az ingatlan alapú kölcsönök esetén a megterhelt vagyontárgy lehet lakás, ház, üdülő, iroda, kert, egyszóval szinte bármi. Sőt több ingatlant is bevonhat fedezetül. A felkínált ingatlanok piaci értékének megbecslése után tájékoztatjuk Önt, hogy mennyi hitel felvételére van lehetőség. Ez az összeg általában az ingatlan értékének 50-75% szokott lenni. A jelzáloghitelnek nincs felső határa, alsó határa 1 000 000 forint. A bevonható legolcsóbb ingatlan 3 000 000 forint értékű kell, hogy legyen. A kölcsön futamideje egy és huszonöt év közt szabadon megválasztható. És végül még két, a jelzáloghitelekre jellemző előny: akár aktív KHR-listásként is felveheti. Használja a kalkulátort, majd kérje munkatársaink segítségét.

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: