Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Autóvásárlás kölcsönből

augusztus14

Az Autóhitel Portál autóhitel ajánlata felhasználható vásárláshoz, már meglévő gépjármű behitelezéséhez, de élő finanszírozási szerződés kiváltásához is. Lényeges, hogy a már adott, kedvezőtlen feltételeket az Autóhitel Portál közreműködésével kedvezőbbre válthatja. Ugyanakkor megfontolandó, hogy nem érdemes-e eleve a kedvezőbb finanszírozás feltételeket választani az Autóhitel Portál által. Ahogy a piac minden más területen, úgy a finanszírozás területén is versenyre készteti a szereplőket. Az árverseny egyértelmű nyertesi a vásárlók, jelen esetben a leendő adósok. Az Autóhitel Portál igyekszik a lehető legkedvezőbb ajánlatokat kínálni, ezzel megelőzve minden más konkurens kínálatát.

A minimálisan felvehető hitelösszeg 500.000 Ft. 10 évesnél idősebb autóknál ez akár 400.000 Ft is lehet. Az önerő minimális összege HUF alapon csak 25%. A futamidő 1 és 8 év között választható meg az autóhitel kalkulátor megfelelő mezőjében.

A gépjármű korát és típusát tekintve további kedvezményekkel lehet számolni a finanszírozásban: 10 évesnél idősebb személyautó esetén autóhitel konstrukcióban a minimálisan igényelhető összeg 400.000 Ft, az Autóhitel Portál által közvetített autólízing esetén a minimálisan felvehető kölcsön 300.000 Ft. Ezáltal nem szorulnak ki a finanszírozásból (értéküknél fogva) a korosabb autók, illetve nem szükséges mindenképpen 500.000 Ft-nyi autóhitelt igényelni legalább, az ajánlat megengedi a kevesebb összeget is.

A maximális autóhitel összeg személyautók esetén, ha az új gépkocsi, s CASCO-t nem szeretne kötni az ügyfél: 5.000.000 Ft, használtautó esetén hasonlóan CASCO nélkül: 4.000.000 Ft a hitel minimális összege. CASCO biztosítás megkötése mellett ezek az összegek jócskán eltolódnak felfelé. Ennek egyszerű oka, hogy a CASCO biztosítás az ügyféltől független, további biztosítékként szolgál az autó mint fedezet esetleges elvesztése, ellopása, összetörése esetén is, ezért lehet magasabb a CASCÓ-s autóhitel összege. Részletes tájékoztatásért keressen fel bennünket telefonon, vagy küldjön részünkre kérdésével kitöltött űrlapot.

Egy-egy gépjármű hitel igénylésnél nem szükséges személy okmányai másolatát eljuttatni hozzánk, elég azok sorszámát, azonosító adatait megadnia, ezáltal is kedvezőbbé és gördülékenyebbé tettük az autóhitel bírálatának folyamatát.

Ha már kiválasztotta a megvásárolni kívánt autót, töltse ki fenti hitelkalkulátorunkat, hogy segíthessünk önnek a legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásában! Az űrlap mezőinek kitöltése és elküldése után kollégáink kiszámolják, mekkora törlesztőrészletre számíthat. Így máris egy lépéssel közelebb kerül a céljához, azaz a választott autóhoz, hiszen, ha megfelel az összeg, munkatársunkkal el is kezdhetik megbeszélni a részleteket. De a kalkuláció nem jár semmilyen kötelezettséggel az ön számára. Tehát, ha nem felel meg ez az összeg, nyugodtan folytathatja tovább a keresgélést. A kalkuláció emellett teljesen ingyenes. Ha pedig az ajánlott konstrukció megfelel, annak végleges egyeztetése után el is indulhat az ügyintézés. Az ezzel járó papírmunkát kollégánk átvállalja öntől.

Téma: Autóhitel

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: