bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Bak és Vidéke Takarékszövetkezet

Titulus: Takarékszövetkezet
Cím:Bak
Fiókok: Megtekintés

A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet bemutatása a kezdetektől napjainkigA Bak és Vidéke Takarékszövetkezet jogelődje 1958-ban alakult meg Pusztaszentlászlón.  1978-ban egyesülés történt a Hahót és VidékeTakarékszövetkezettel, mely időponttól kezdődően a Takarékszövetkezet központja a dinamikusan fejlődő Bak településen lett.

1999-ben Gutorfölde és Vidéke Takarékszövetkezet beolvadt a baki Takarékszövetkezetbe.

A szövetkezet gyors fejlődésnek indult. 1998-ban Zalaegerszegen nyitotta meg első, 2003-ban pedig második városi Kirendeltségét.

2003 októberében került átadásra Bakon egy korszerű, színvonalas kiszolgálást biztosító központi irodaház.

2004-ben új kirendeltség nyílt Nován.

2005. január 3-án a Pacsa és Vidéke valamint a Surd és Vidéke Takarékszövetkezet beolvadás formájában egyesült a Bak és Vidéke Takarékszövetkezettel.

Jelenleg a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Zala megye legnagyobb Takarékszövetkezete.

A működési körzetébe 67 település tartozik. 19 egységében - Bakon, Zalaegerszegen (Eötvös és a Kossuth utcában), Hahóton, Pusztaszentlászlón, Gutorföldén, Nován, Pacsán, Zalaszentmihályon, Gelsén, Búcsúszentlászlón, Surdon, Nagykanizsán (Rozgonyi és a Dózsa Gy utcában), Miklósfán, Murakeresztúron, Zalaszentbalázson, Söjtörön és Nagykapornakon  várjuk kedves ügyfeleinket.

A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Lakossági és vállalkozói számlavezetéssel,  kedvező betételhelyezési lehetőségekkel, önkormányzati számlavezetéssel, bankkártyával, 6 bankjegykiadó automatával, házi bankkal,  széleskörű lakossági és vállalkozói hitelnyújtással áll ügyfelei rendelkezésére.