bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Nagybajom és Vidéke Takarékszövetkezet

Titulus: Takarékszövetkezet

Alacsony kamatú, az árfolyam-ingadozások hatásától mentes lakás- és lakáscélú hitel és szabadon felhasználható jelzáloghitel, amelynek a felhasználását nem kell számlával igazolnia?

A Nagybajomi Takarékszövetkezet kaposfüredi fiókja egyedülálló akcióval várja kedves ügyfeleit az egész Dél-Dunántúl területéről! Néhány ezer forint üzemanyagköltséget igazán megérnek egyedülálló hitelkonstrukcióink, amelyeket június 30-ig kínálunk ügyfeleinknek!

ONLINE KALKULÁTOROK:

Az akciós hitelek típusai:

  • Szabad felhasználású jelzáloghitel 1-15 évre

Számlával nem igazolandó lakáshitelek, ezen belül:

  • Ingatlanvásárlási 1-25 éves futamidővel
  • Építési hitel 1-25 éves futamidővel
  • Felújítási hitel 1-25 éves futamidővel

JELZÁLOGHITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A lakáshitel kalkulátorhoz kattintson a következő linkre:

LAKÁSHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne minél olcsóbban lakás- vagy jelzáloghitelhez jutni, ráadásul úgy, hogy az euró vagy a svájci frank árfolyamváltozásai miatt ne nőjön a havi törlesztése, és ne kerüljön a devizahitelesek segítségre váró táborába, akkor vegyen fel egyedülállóan kedvező kamatozású lakáshitelt vagy jelzáloghitelt Kaposváron, a Nagybajomi Takarékszövetkezetben. A takarékszövetkezetben a június 30-ig tartó akció keretében elengedik a kisebb díjakat, vagyis NINCS folyósítási jutalék, hitelbírálati díj és ügyintézési díj sem!

Kaposfüred, Kaposfüredi út 98.

Telefon: 06-82/510-603 vagy 06-82/510-604

A többi, hasonlóan alacsony kamatozású lakáshitellel (ingatlanvásárlási, építési hitel) kapcsolatban érdeklődjön a kirendeltségen a fenti telefonszámok valamelyikén.

A jegybanki alapkamat alacsony szintje miatt a forint alapú hitelek is kiváló feltételeket kínálnak: alacsony kamatszint és fix törlesztés! Ha a legjobb hitelekre vágyik, válassza a hazai pályát, és az ügyfelek igényeit legjobban ismerő, az emberek közt élő és dolgozó, velük kapcsolatban levő takarékszövetkezetek hiteleit. Természetesen az itt kapható lakáshitelek és jelzáloghitelek közt is jelentős különbségek vannak: egy akciós lakás célú kölcsönnel vagy szabad felhasználású jelzálogkölcsönnel hosszú távon százezreket takaríthat meg.

A legfontosabbak az akciós lakáscélú kölcsönökről:

A Kaposfüredi Takarékszövetkezet lakáscélú hiteleit felveheti lakásvásárláshoz, -építéshez, -felújításhoz, bővítéshez, korszerűsítéshez, de a lakás mellett szinte bármilyen egyéb ingatlan vásárlásához, építéséhez stb. is, például garázsépítés, nyaralófelújítás vagy -vásárlás, telekvásárlás stb. A hitel futamideje akár 25 év is lehet, ami lehetővé teszi, hogy nagyon alacsony kamattal vegye fel a lakáshitel valamelyik fajtáját. A legkisebb felvehető összeg 500 000 forint, a legnagyobb pedig 20 000 000.

A kamat a mindenkori jegybanki alapkamathoz igazodik, vagy az elemzői változások szerint a jövőben csak csökkenni fog. A jelenlegi, 5%-nál valamivel magasabb kamat ugyanis 2010 év végére valószínűleg 4,5%-os szintre süllyedhet. Ha az euró bevezetésre kerül, a jegybanki alapkamat még lejjebb megy, és vele együtt a Kaposfüredi Takarékszövetkezetben felvehető lakáshitel kamata is. A lakáscélú akciós hitelek felhasználását nem kell számlával igazolnia!

A legfontosabbak a szabad felhasználású jelzáloghitelekről:

Szabad felhasználású kölcsön, vagyis sem előzetesen, sem utólag nem kell bemutatnia semmilyen tervet, számlát, elszámolást stb. Nem hatnak rá a forint árfolyam-ingadozásai, a kamat fix, és a jegybanki alapkamattal együtt csökken.

  • A jelzáloghitel futamideje legfeljebb 15 év - a hosszú lejárat biztosítja a nagyon kedvező kamatot, és az alacsony törlesztést.
  • A legkisebb felvehető összeg 500 000 forint, a legmagasabb pedig a felajánlott jelzálog értékétől függ.
  • A fedezetül bevitt ingatlan forgalmi értékének 60-70%-át kaphatja meg jelzáloghitelként.
  • A jelzáloghitel folyósításakor sem kell fizetnie hitelbírálati díjat, sem ügyintézési díjat.

A hitelkalkulátorral kiszámíthatja, hogy a Nagybajomi Takarékszövetkezet kedvező lakás- és nem lakás célú hitele mennyibe kerülne havonta. A törlesztés részleteiről személyesen is tájékozódhat akár a takarékszövetkezeti fiókban, akár telefonon, ahol várják hívását. Kedvező kamatú lakás- és jelzáloghitelért csakis a Nagybajomi Takarékhoz forduljon!


A Nagybajom és Vidéke Takarékszövetkezet 2007-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. Az elmúlt fél évszázad alatt folyamatosan fejlődött, jelentősen növelte kirendeltségei (25), ügyfélkapcsolatai számát.

Mára a Nagybajom és Vidéke Takarékszövetkezet kaposvári központtal, kultúrált fiókhálózattal, korszerű ügyfélterekben, hatékony takarékszövetkezeti technológia mellett, termékek és szolgáltatások széles körével (hitelek, betétek, befektetési, értékpapír termékek, elektronikus bankolás: ATM-ek, internetbanking, home banking, bankkártyák, SMS szolgáltatás, POS terminál), korszerű számlavezetéssel áll az ügyfelek rendelkezésére.