bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szarvas

Titulus: Regionális autóhitel

Szarvas Békés megye nyugati részén, a Hármas-Körös holtágának partján található. A történelmi Magyarország földrajzi középpontja itt található, Szarvas közigazgatási területén. Ezt egy emlékmű is jelöli a holt-Körös partján.

Pontosan nem tudjuk, mikor keletkezett a település, de már az őskor óta lakott terület. Anonymus említi először, Szarvashalom néven. A török hódoltság idején, a tizenhatodik század második felében megépült a palánkvár, melyet a törökök 1595-ben felégettek. 1673-ban azonban a régi alapján újjáépítették és hidat is emeltek a Körös felett, így tovább növekedett a település szerepe. A tizenhetedik század végén elpusztult a község, a környék teljesen elnéptelenedett. 1722-ben kezdték benépesíteni újra, felvidéki jobbágyok költöztek ide. Tessedik Sámuel építette meg Európa első gazdasági iskoláját a városban a 18-19. század fordulóján. További pozitív kezdeményezést is tett a mezőváros érdekében, megismertette például Szarvas lakosaival a legkorszerűbb földművelési technikákat, kidolgozta a szikesek megjavításának módszerét is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, ha valaki autóhitelt szeretne felvenni. Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés már nagyon könnyen és gyorsan zajlik, függetlenül attól, hogy az ország mely térségében lakunk. Ha Ön Szarvason lakik, akkor sem kell a távolság miatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük el az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat sem kell személyesen elhoznia irodánkba, elég, ha emailben vagy faxon elküldi nekünk. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található igénylőlapot. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog és megbeszéli Önnel a részleteket. A további ügyintézés már gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük a megadott helyre.