bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Százhalombatta

Titulus: Regionális autóhitel

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az, sok ügyintézéssel és utazással jár. Ha minket bíz meg hitelének intézésével, akkor Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról.

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi visszük házhoz a szerződést, ügyfeleinknek nem kell befáradniuk irodánkba. Ha Ön Százhalombattán lakik, akkor is mi visszük el a papírokat, oda ahova szeretné, otthonába vagy munkahelyére. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, mindössze annyi a teendője, hogy felkeres minket és mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást. Ha felkeltettük érdeklődését, honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket. Töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. Munkatársunk egy napon belül felhívja Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A szükséges dokumentumokat pedig emailben vagy faxon is elküldheti számunkra. Cégünk érdeke, hogy ügyfeleinknek a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtsuk. Mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szerződést pedig pár napon belül kézhez is kapja.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Százhalombatta az Érdi kistérségben, Pest megyében található. A Duna nyugati partján fekszik, ahol a Benta-patak belefolyik a Dunába. Nagyon régóta lakott terület. Ezt nagyrészt kedvező földrajzi fekvésének köszönheti. A löszös talaj rendkívül jó a mezőgazdaságnak. A térség viszont elnéptelenedett i.e. 1300 körül. Később többféle kultúra is megtelepedett itt. A város területén a római korban katonai tábor is működött, Matrica néven. Ekkor épült meg a palánkvár, majd később a kőerődítmény is. Ebben az időszakban keresztények is éltek itt, ezt szobortöredékek bizonyítják, melyek a római korból valók. A legenda szerint a Tárnok-patak völgyében zajlott le a rómaiak és hunok közti sorsdöntő csata. A települést eredetileg Százhalomnak hívták a tizenkilencedik század elejéig, Batta pedig a környéken lévő puszta volt. A város a huszadik század második felében kezdett dinamikusan fejlődni. Megépült a Dunai Finomító és a Dunamenti Erőmű. Az itt dolgozóknak külön városrészt is építettek.