bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szigethalom

Titulus: Regionális autóhitel

Szigethalom a Csepel-sziget északi részén, a Ráckevei kistérségben, Pest megyében található. A térséget sokáig a tököli gazdák védőlegelőiként hasznosították, csak a tizenkilencedik században épültek meg az első lakóházak.

Az első világháború után indult el a város dinamikus fejlődése. 1940-ben megépült a tököli repülőtér, a Dunai Repülőgépgyár, illetve a Csepelt Halásztelekkel összekötő út is. A második világháború nagy pusztításokat okozott a településen, sok volt a helyi áldozat is. 1949-ben indult meg a Csepel autógyárban a munka. Ennek következtében, illetve az olcsó telekáraknak köszönhetően egyre többen telepedtek le itt. Szigethalom 1951-től lett önálló falu, ekkor rohamosan megindult a fejlődés is. Új közintézmények alakultak, orvosi rendelő, általános iskola, óvoda és rendőrségi iroda is. 1970-ben autóbuszjárat is indult, ami egyedülálló volt ekkora népességű községben. Az ide látogatóknak érdemes megnézni a város látványosságát, a struccfarmot. 2004-ben kapta meg Szigethalom a városi rangot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt, de nem szeretne sok időt és energiát fordítani arra, hogy ezt elintézze, akkor keresse fel cégünket. Ha Szigethalmon lakik, akkor sem kell befáradnia személyesen irodánkba. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi visszük Önhöz a szerződést, otthonába vagy munkahelyére, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Akár új vagy használt autót vásárolna hitelre, mi mindenben tudunk segíteni. Akkor is, ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A bírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti hozzánk emailben vagy faxon. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti az űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt. A szerződést pedig egy-két napon belül aláírhatja az Ön által megjelölt helyen.