bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Pilisvörösvár

Titulus: Regionális autóhitel

Pilisvörösvár Pest megye nyugati részén, a fővárostól északra található. Több falu volt itt régen, de a török hódoltság alatt ezek elpusztultak. 1689-ben svábok költöztek ide, akik megalapították a mai Vörösvárt.

A plébánia a tizenhetedik század végén épült, melyben a vasárnapi és a búcsúi nagymisék egészen a mai napig németnyelvűek. Más településekkel ellentétben nem telepítették ki a német lakosságot 1946-47-ben. Ennek következtében ma Vörösvárról, mint kétnyelvű városról beszélhetünk. A huszadik században fellendült a gazdaság, több gyár is létesült. Majdnem negyven éven keresztül üzemelt a szénbánya Lipót Aknaüzem néven, 1921-től villamosenergiát is termelt a település számára. Ugyanebben az évben létrehozták a jéggyárat, majdnem tíz évvel később pedig brikettgyárat létesítettek. 1908-ban tárták fel a térségben az ország legjobb minőségű és legtisztább dolomitlelőhelyét. A dolomitot napjainkban is bányásszák itt és használják az építőiparban, az üveggyártásban, festékgyártásban és a kohászatban. Pilisvörösvár 1997-ben kapta meg a városi rangot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön Pilisvörösváron lakik, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell beutaznia a fővárosba, ha minket választ. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük az Ön által megadott helyre. Keressen fel minket, ha új vagy használt autót szeretne venni, mi mindenre találunk megoldást. Abban az esetben is tudunk segíteni, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné lecserélni egy kedvezőbbre. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található igénylőlapot és visszaküldi nekünk. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül tudunk bonyolítani. A szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon is. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük a megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére.