bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Paks

Titulus: Regionális autóhitel

Paks Tolna megye északkeleti részén, a Duna jobb partján, Mezőföldön található. A település legmagasabb pontja a Sánchegy, mely tájvédelmi terület. Ennek oka, hogy ez Közép-Európa egyik legnagyobb löszös képződménye.

A városban található Ürgemező szintén tájvédelem alatt áll, itt számos védett növény- és állatfaj található. Paks a megye harmadik legnagyobb városa. Évszázadokon keresztül jelentős térség volt, mivel itt húzódott a Duna-menti hadiút. A várost legtöbben atomerőművéről ismerik, mely hazánk egyetlen energiahálózatra kapcsolt atomerőműve. 1969-ben kezdték el építeni, melynek következtében számos lakótelep is megépült itt. Paks az atomerőműnek köszönheti várossá válását 1979-ben. Ezenkívül jónéhány rendezvényt rendeznek meg a térségben, például a Paksi Harmonika Fesztivált és a Szüreti felvonulás és mulatság nevű eseményt. A település híres még sváb népszokásairól és jellegzetes halászlevéről is. Továbbá számos templom, múzeum és középület várja az ide látogatókat.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Nem számít a távolság, ha Ön Pakson vagy környékén lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne felvenni. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megadott helyre, otthonába vagy akár munkahelyére. Ügyfeleinknek nem kell utaznia, ha új vagy használt autót szeretnének venni hitelre. Forduljon hozzánk bizalommal, akkor is, ha nem elégedett jelenlegi kölcsönével, segítünk egy kedvezőbbet találni. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül felkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A további ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha emailben vagy faxon elküldi hozzánk. A szerződést pár napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megjelölt helyre.