bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Oroszlány

Titulus: Regionális autóhitel

Oroszlány a Vértes északnyugati lábánál, Komárom-Esztergom megye déli részén fekszik. Nevének eredetét nem tudjuk biztosan. Több verzió is lehetséges. A legvalószínűbb, hogy a Csák család címerállatáról, az oroszlánról nevezték el.

Továbbá a feltevések szerint a vár kapuját is két oroszlán őrizte. Valószínűleg már a római korban is településként funkcionált. 1383-ból való első írásos említése, ekkor Oroszlánkő néven találkozunk vele. 1536-ban még előkerül az „Oroszlánkő várának” neve, de később, a török hódoltság idején már nem találkozunk vele a lakott helyek jegyzékében. Valószínűsíthető, hogy 1543-ban a török hadjárat során felgyújtották. A tizenhatodik és tizenhetedik században a vár és környéke is teljesen lakatlan volt, ekkor Pusztaoroszlánkő néven említik. A törökök kiűzése után telepítették újra. Eleinte szlovákok költöztek ide. Oroszlány egyik látványossága a Víztorony, melyet az 1960-a években építettek és egyedülálló az országban. Egykor az egész város vízellátását biztosította, jelenleg a térség központi víztároló medencéjeként működik.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön nem a fővárosban él és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne felvenni. A szerződést mi visszük házhoz az ország bármely területén, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új vagy használt autót szeretne venni hitelre. Segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást akkor is, ha jelenlegi kölcsönét szeretné lecserélni. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki az ott található igénylőlapot, majd küldje vissza nekünk. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül felkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A dokumentumokat pedig, melyek a hitelbírálathoz szükségesek, elég, ha emailben vagy faxon küldi el hozzánk. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szerződést pedig pár napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megadott helyre.